|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
A/V desinhronizacija
Jeste li se kada sreli sa takvim problemom kod capturiranja analognog sourcea? Ako jeste zanima me da mi ukratko opisete sistem na kojem se to desavalo (obavezno napomenite zvucnu i chipset). TNX unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
capturinga s cime? obicnom tv-karticom ili nekim specijaliziranim rjesenjem? edit: sad mi palo napamt Visage kaze da se naknadna sinkronizacija moze rijesit uz pomoc SoundForgea i Vegasa moramo ga upilat da nam barem u kratke crte napise kako ili da da koji hint ne mora pisat cili howto
Zadnje izmijenjeno od: Tooma. 17.02.2005. u 01:00. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
Radi se o tome da sam se prije cudio/podsmjehivao kad bi procitao postove o A/V desinhronizaciji. Za mene su to bilo problemi koji se desavaju drugima. Do sada sam radio capture sa slijedecim konfama TV tuner je uvijek isti PixelView PlayTV Pro (bt878) c566,64Mb ram, VIA ApolloPro133A chipset c1200, 256 Mb ram, VIA ApolloPro133A chipset axp1800220, 512MB ram, VIA KT400A chipset axp 1800@2200, 512mb ram, VIA KT600 chipset nikad nije bilo problema pri snimanju u AVI. I jednom prilikom mi je dosla pod ruke jedna od "NAJBOLJIH SOCKET A PLOCA" sa najboljim mogucim integriranim zvukom u cijelom svemiru, i sto sam drugo mogao nego prodati provjerenu i pouzdanu plocu i ubaciti tu kraljicu. Ostatak price vam je jasan. Nema drivera koje nisam probao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
a da li ti je svugdi jednak odmak zvuka od slike ili se on povecava prema kraju datoteke prvi problem lako je rjesit - skew correction u virtualdubu
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() BTW vrijednost koju se upisuje u skew odlicno racuna AVIoffsetCalculator. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|