|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
5.1 sustav- sateliti i zidovi
Imam Z-5500 sistem i zanima me na koji nacin da satelite ucvrstim na zidove a da pri tome na busim rupe po zidu? O stalcima sam odustao jer trenutno nemam love za njih?? Ima tko kakvih ideja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pitaj sisu on ih ima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Zid često ne izgleda lijepo kada s njega skineš zvučnike koji su bili tamo obješeni 2-3 godine. Ako ti je to bed, onda ih ne stavljaj na zid. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Vidio to kod lika koji je ovo upotrijebio nasred prostorije od 300m2 (neko ex skladište). Samo pažnja! Neki zvučnjaci kad su daleko ili preblizu od zida nisu ni za plašiti susjede.
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Pa možda zato jer su mi stalci preskupi a bušit rupe i uneredit zidove zbog toga mi nema nekog smisla. Šta cu radi ako mi dode da prodam zvucnike ili slicno?? Imat 5 rupa na zidovima? lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pokrpaš rupe prije bojanja zidova ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
rupe i rokaj nema boljeg rijesenja...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ajoj, mene samo zanima kako bi ti inače stavio te zvučnike??..šta se bojiš tih rupa..kasnije se to samo popuni i ponovno preboji taj zid..dva sata posla, i to ako hoćeš da ispadne kako spada..ja ne znam neki drugi prihvatljiv i siguran način.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Buši zid, to je jedini način da ih kvalitetno postaviš i nerazbiješ ih. A šta bi ih mjenjao jednom kada ih postaviš? Inače, da se nepatiš, evi ti nosači za Z5500, ja ih imam na dva stražnja, prednji su mi postavljeni pored TV-a http://www.ronis.hr/?zidni-nosaci-za...vlb-500/VLB500 - ovo je za sve osim centralnog, za centralni nisam provjerio, ali će vjerovatno ovaj biti dobar: http://www.ronis.hr/?zidni-nosaci-za...b-1015/VLB1015 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ovi vlb50 ili vlb500 su super, imam ih i sam.. inace z5500 nemos stavit dobro na zid zbog (pretpostavljam) dizajnerske greske jer se okrecu samo na jednu stranu, tako da recimo desni zvucnik mozes malo nagnut (okrenut) na pravu stranu ali lijevi ide samo kontra onog sto trebas.. mozda su sta popravili u novijim revizijama, to ne bih znao.. centralni moze na zid bez nosaca jer nema problema s okretanjem.. a sto se tice busenja, nakon sto skines nosace, malo gipsa i jupola, 15-20 min posla!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|