|
![]() |
#1 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
Style XP - Kako učitati teme
Stavo sam Style XP, 3.0 i sve super i skinuo sam si razno raznih pizdarija ali ih ne znam staviti. Javlja mi da ma nekog File-a. Neki: .theme i .msstyles. Jel tko zna šta o tome. Navodno frendu radi normalno i ona tema koju mi je on poslao isto ne radi. U čemu je kvaka? Skinuo sam oko 50 tema. Nije valjda da je bilo uzalud:confused:
![]() |
#2 |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
To se i meni nekada događa. Stvar je u temi koju si skinuo, a ne u programu. Jel' ti ne radi baš niti jedna tema?
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rider of the Storm
|
Pa odakle da krenem?! Nije mi jasno da to ne znate!!! Pa što vam se desilo?!! Ej Prvo sve teme moraš stavit u sledeći direktorij: C:\WINDOWS\Resources\Themes Onda je dalje lako... Otvoriš Style XP i pod izbornikon Theme program će ti izlistat sve teme iz tog foldera!!!!!! jednostavno zar ne? ![]() Živili ![]()
![]() |
#4 |
Rider of the Storm
|
E zabotavih reći, javite jeste li uspili!!!! ![]()
![]() |
#5 |
Newbie
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni se downloadane teme nalaze u nekom sasvim desetom folderu na D:-u, što nema nikakve veze s C:/Windows... Lijepo odem na Add new theme, browsam do foldera i to je to.
Soltek 75FRN2-RL AMD XP 2500+ Barton @ 200 x 11 (zaključan) @ 1,5 V Extreme Volcano 12+ 2 x 256 MB Samsung DDR 400 DC @ (2,5-3-3-11) Leadtek A6600GT WD 800 JB 80 GB 8 MB cachea Cyber Drive 48 x 16 x 48 CD-RW LG DVD ROM 48 x 12 Chieftec 400W Coolermaster Cavalier CAV-T01 LG Flatron F720P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
potpisujem boomera nego ima tema koje se moraju bas "instalirati" tj one se presele u onaj gore spomenut folder same.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Imam mali problem s tim programom. Instalirao sam ga...i nakon jednog vremena odlucio sam ga izbrisati i da imam sve po starom(win xp tema). kad sam ga zbrisao, ostala mi je jedna sitnica promijenjena koja me jako živcira: ikone pjesama nisu više one stare( od winampa) vec ova neka šugava(pogledajte sliku) Kako da vratim staru od Winampa? Zadnje izmijenjeno od: J@nos_Herc. 09.03.2006. u 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Evo, sad gledam...nisu mi sve pjesme tak... Neke imaju normalnu iconu a neke ovu šugavu... Zadnje izmijenjeno od: J@nos_Herc. 09.03.2006. u 19:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rider of the Storm
|
Citiraj:
Kad ga upališ ajde tamo di su postavke i pod nekin tabon moš birat kakve ikone za kakvu vrstu fileova želiš. Znači za recimo midi moš imat jedne za wma moš imat druge i za recimo wav ili mp3 treće ikone. Tamo podesi koje želiš i to je to!!! Jednostavno je! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|