|
![]() |
#1 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Je li isplativo
Imam priliku kupiti komp koji je vrlo malo korišten i nikad clockan, čak niti kućiste još nije otvoreno, pa me zanima da li je isplativo. Konfiguracija je sljedeća: Matična neka MSI Pentium 4 2.4 2 x 256 MB RAMA 333 (nemam pojma koja firma) 40 GB hard disk (Segate mislim) 52x24x52 (ili tak nekak) LG CD snimač Grafička MSI MX440 64 MB modem, miš, tipkovnica i ostale sitnice sve to u kućištu s nekim vjerojatno shit napajanjem Namjena: igranje 90%, surfanje 5%, Word, Excel i sl. 5% Planiram nabaviti neku grafičku, pa je kasnije (dok skupim love) staviti, a ovu prodati. Tip mi je rekao da predložim cijenu. Da li bi oko 1500 kn bilo realno?
ASUS A3500N Centrino 725 1.6GHz, 15"(1024x768), 4X +/- DVD-RW, HDD 60GB, DDR 512MB, Li, Fax/Mod, LAN, IEEE1394, 4xUSB2.0, 0.35 millijuna pixela integrirana video camera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bran. 13.02.2005. u 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Koji Pentium 4?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
|
P4 2.4 Znao sam da sam nešto zaboravio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
vjerojatno 400 mhz ![]() jer ak se ja morem na ovom svojem igrati non stop ( jedino Doom 3 sa svojom "mrak" grafikom nije delal - ali mi nije niti žal ) onda ne vidim zakaj nebi mogel i ti ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Bija bi blesav kad ne bi uzea, jer takva se prilika ne propušta!!!! ![]() Posli nabij poštenu graf i memoriju i pići!! ![]()
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
|
Čovjek koji to prodaje je rekao da će prodati samo s monitorom jer kupuje laptop, pa mu neće trebati. Monitor je neki 15" Philips. Nije loš ali ja ću zadržati svoj 17", a ovaj prodati. Inače cijena cijelog kompleta je 2000 kn. Malo je digao cijenu, ali mislim da je još uvijek ispaltivo. Novi komp dolazi uskoro (kad kupi laptop za tjedan-dva). Još ću dobiti i CD-ROM što mi uopće nije bitno, ali dobro. Procesor je 400 mhz FBS. Unače čovjek je slijep, a komp mu je služio samo za internet, neke njegove programe za pisanje i ostale sitnice koje može vrtjeti i 486 tak da nije baš previše korišten, a sad je dobio neke novce od udruge slijepih i slabovidih osoba, pa je odlučio uzeti laptop. Pošto je taj komp dobio besplatno, a ja sam mu susjed odlučio ga je meni prodati za malu cijenu. Konačno i ja nekad imam sreću. Što biste predložili za grafičku. Ja bi neku rabljenu 9500 ili tak nešto, pa ako netko ima nekaj takvoga neka javi. Koliko bi vrijedila 9500 np, a koliko pro? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Imat cu i ja sad jedan "slijepi komp", moram vidit koji ce biti bolji pa ce jedan na prodaji zavrsit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
nemam kaj napisati