|
![]() |
#1 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
problem sa spajanjem PC na TV preko HDMI
Win7 nVidia 9600GT Toshiba Regza LCDTV - PC je spojen na TV preko DVI > HDMI kabelaSve radi kako treba dok je TV na HDMI kanalu ali čim promijenim kanal na TVu ili ugasim TV PC izgubi signal i resetira se na single monitor mode ![]() Ako spojim PC na TV preko VGA kabela koristeći extended desktop windowsi uvijek zadržavaju te postavke bez obzira jesam li promijenio kanal ili ugasio TV ili iščupao kabel ili whatever... Probao sam više verzija drivera i probao sam sa Ultramonom napraviti profile ali ista stvar Ima li netko slična isklustva ? Kako natjerati windowse da zapamte postavke kad se koristi DVI > HDMI umjesto da ih svaki put iznova detektiraju ? Ima li to veze sa TVom i načinom kako 'aktivira' HDMI ulaze ?
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
I mene zanima, isto je 9600gt u pitanju i Vista a tv je Lcd Philips. Nikako da "zapamti" i da nemam klikanja po control panelu svaki put kad se upali/ugasi tv ili pc. Dok kod mene doma, ati i philips plasma rade besprijekorno....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Sorry, me bad.... Fora ti je u tome, sto moras da kloniras svoj monitor na tv.. a i logicno je kad ugasis tv da se postavke vracaju na staro sve dok ponovo neupalis tv... Zadnje izmijenjeno od: -ELF. 22.01.2010. u 16:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
pročitaj prvi post ponovo ali ovaj put sa razumijevanjem... nitko ovdje ne spominje sound...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|