|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Sporo učitavanje web stranica, vjerojatno zbog malwarea
Molim vas da mi pomognete iako je ovo moj prvi post ovdje, Problem: Od nedavno mi se sporo ucitavaju stranice i nema veze koji izbornik imao (Firefox,opera,chrome, explorer). Odmah sam skenirao sa Avirom, i nasao je 2 virusa. Delate sam ih.Ali se nista nije popravilo. Posto igram Cs, i igra je pocela da pinga i laga. Onda sam obrisao Aviru i instalirao Avast, on mi je nasao nekakve greske u sistemu. Kada hocu da ih popravim, program mi to ne dozvoljava. Neznam kako da rijesim ovaj problem. I jos da nadodam kada upalim komp on se prvo 2 puta resetira tek onda podigne operativni sistem. Ja ne znam vise sta da radim, molim vas da pomognete. Hvala, Papan, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
koji OS imas... ako je XP progooglaj za komandu kojom popravljas XP tako da ubacis cd repair... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Popravite windowse sa instalacijskim cd-om Ovo je jedan od korisnih načina kako da popravite većinu grešaka koje nastaju tijekom korištenja XP Windowsa.(izbrisani DLL-ovi, itd...). MOže potrajati od nekoliko minuta pa sve do 20-ak minuta, ovisno o nastalom problemu. 1. Kliknite na Start zatim na Run. 2. Sada upišite SFC /scannow (Napomena: iza SFC se nalazi razmak) 3. Pritisnite OK. Sada će vas tražiti da stavite sistemski cd u CD-ROM (instalacijski CD), nakon toga prepustite Windowsima da odrade svoj posao. Ovaj tweak je potpuno bezopasan, jer nećete ostati bez podataka i ne mjenja vaše postavke, jednostavno će popraviti ono što nedostaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
SFC ćeš napraviti tek kada si siguran da si sve obrisao. Pokreni još za svaki slučaj ComboFix, a za to vrijeme isključi Aviru.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|