|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Kursor zaštekava u igrama
Pozdrav svima! Prije par tjedana (2-3 tjedna, nebitno) sam kupio novu graficku - nVidia GeForce GTS250 (512MB GDDR3), mocna stvarcica - nema sta, ali imam jedan "mali" problemcic... Kada kod otvorim neku igru, recimo WoW - udje u igru, ja se ulogiram, udjem u nekog chara, i onda se pojavi problem... Kada god micem misa, kursor steka - ne vidim kuda ide, ali to nije lag.. ne mogu tako nazvati =) Anyway, kada se ne micem par sekundi, sve je opet normalno - vidim kursor kuda se mice, i sve je OK. Zakljucak: To se dogadja samo kada graficka mora izgenerirati novi teren i informacije... Naravno, an staroj grafickoj je ovo bilo ok, ali za usporedbu su kruske i jabuke. Stara je bila GF 7200... Moja konfiguracija: MB: ASUS P5VD2-SE CPU: Intel Pentium Dual Core E2200 (2 x 2.2 Ghz) HDD: Hitachi 250 GB RAM: 2 x 1 GB (max. na maticnoj) GPU: nVidia GeForce GTS250 PSU: MS 400W (citaj nize prije komentiranja ovog) OS: Windows 7 Sto je jos zanimljivo... Kupio sam (zbog ovog problema) novo napajanje - LC Power 600W, i problem je isti. Svejedno mislim da je problem do napajanja... Naime, ventilator od graficke se vrti sprije nego sto bi trebalo. Problem je sigurno do napajanja, i nema problema - kupiti cu novo, ali mi recite neko koje ce mi valjati za moju konfiguraciju.. Mislio sam mozda Corsair CX400. Ja sam iz Rijeke, cisto da znate sta od ducana dolazi u obzir... I please nemojte neke ultra skupe. Do 500 KN je neki limit EDIT: Moze i polovno s npr. Njuskala (http://www.njuskalo.hr/kucista/corsa...w-oglas-887663 ? ) Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Kako znaš da ti se vent na grafičkoj vrti sporije nego što bi trebalo, i kakve veze ima napajanje sa ventom na grafičkoj, pošto vent vuče zanemarivo malu struju u odnosu na grafu, tak da sumnjam da je vent kriv Kakve su ti temperature kada igraš te dali se problem dešava u drugim igrama?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|