Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2010., 16:55   #1
Jujo
Registered User
Moj komp

Jujo's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Kursor zaštekava u igrama

Pozdrav svima!
Prije par tjedana (2-3 tjedna, nebitno) sam kupio novu graficku - nVidia GeForce GTS250 (512MB GDDR3), mocna stvarcica - nema sta, ali imam jedan "mali" problemcic...
Kada kod otvorim neku igru, recimo WoW - udje u igru, ja se ulogiram, udjem u nekog chara, i onda se pojavi problem... Kada god micem misa, kursor steka - ne vidim kuda ide, ali to nije lag.. ne mogu tako nazvati =) Anyway, kada se ne micem par sekundi, sve je opet normalno - vidim kursor kuda se mice, i sve je OK. Zakljucak: To se dogadja samo kada graficka mora izgenerirati novi teren i informacije...
Naravno, an staroj grafickoj je ovo bilo ok, ali za usporedbu su kruske i jabuke. Stara je bila GF 7200...

Moja konfiguracija:
MB: ASUS P5VD2-SE
CPU: Intel Pentium Dual Core E2200 (2 x 2.2 Ghz)
HDD: Hitachi 250 GB
RAM: 2 x 1 GB (max. na maticnoj)
GPU: nVidia GeForce GTS250
PSU: MS 400W (citaj nize prije komentiranja ovog)

Sto je jos zanimljivo... Kupio sam (zbog ovog problema) novo napajanje - LC Power 600W, i problem je isti. Svejedno mislim da je problem do napajanja... Naime, ventilator od graficke se vrti sprije nego sto bi trebalo. Problem je sigurno do napajanja, i nema problema - kupiti cu novo, ali mi recite neko koje ce mi valjati za moju konfiguraciju..

Mislio sam mozda Corsair CX400.

Ja sam iz Rijeke, cisto da znate sta od ducana dolazi u obzir... I please nemojte neke ultra skupe. Do 500 KN je neki limit
EDIT: Moze i polovno s npr. Njuskala (http://www.njuskalo.hr/kucista/corsa...w-oglas-887663 ? )

Hvala!
Jujo je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2010., 17:10   #2
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Kako znaš da ti se vent na grafičkoj vrti sporije nego što bi trebalo, i kakve veze ima napajanje sa ventom na grafičkoj, pošto vent vuče zanemarivo malu struju u odnosu na grafu, tak da sumnjam da je vent kriv

Kakve su ti temperature kada igraš te dali se problem dešava u drugim igrama?

pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno