|
![]() |
#1 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() Izgleda da nvidija ima velikih problema oko proizvodnje high end PCIe čipova no prodavati 6800 pod 6800GT hm hm izgleda da nije u pitanju samo MSI nego kolko vidim i leadtek i gainward pitaj boga kolko je takvih grafa došlo na tržištehttp://www.xbitlabs.com/news/video/d...207024520.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: kupiš 6800Gt dobiješ 6800
Citiraj:
![]() Ma MSI je majstor za takve stvari, imali su oni i onu ATI-cu 9600TX ili kako se već zvala, njihov PCB za 9800 PRO je imao dva sloja manje nego referntni, čak sam negdije bio pročitao da im je pobeglo i par komada X800XT bez VIVO:confused: Inače oni takve grafe ugrađuju u konfe koje dilaju po dućanima tipa Pevec i Getro u Njemačkoj, izgleda da se netko zajebao i pustio nekaj grafa u slobodnu prodaju... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
MSI e imao svoju 9800XT Lite odnosno R360čip na 128 bitnoj sabirnici. Grozno prodavanje muda pod bubrege
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, kak sam i napisao u vijestima MSI je "službeno" objavio da se radi o 350 primjeraka s "nepoznatim problemom" na chipu. Je, moš mislit. Tko zna što je iza svega toga. Gigabyte se zajebao samo s BIOS-om, pa je to ispravljeno na brzaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pa su brzo dobili po pički ![]() ![]() ![]() Ali je zato "pure" 9800PRO uredno dolazila sa dva sloja manje na PCB-u, i koliko se sjećam-dva modela...jedan čak bez TV-outa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A koliko ih je već pokupovano po marketima...ono...kup mi babo kompjuktor...da pošaljem emajl daiđi kući, nek on vidi što nam je dobro tute ![]() ![]() ![]() Baš taj zna kaj je kupil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
da 350 možda s jednom nulom straga...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
nemojte se zajebavat ![]() ovo je ozbiljna tema ![]() zamisli jadnika koji kupi 6800GT i onda plačući ustanovi kak ima 4 pajpe manje ![]() neš ti kupovanja nvidijinih PCIe grafa ![]() zato sam ja uvijek podržavao atijev stav da nema odstupanja od referentog dizajna barem kaj se tiče high end grafa na taj način barem uvijek znaš kad pljuneš brdo love da si dobio kvalitetnu grafu pa makar bila i grozno dosadna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|