|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Telefoniranje preko interneta, voip ?
Bok! Ovako zanima me na koji način se može telefonirati preko neta... a da to nije ono tipa skype na skype ili msn na msn... več da ja mogu nazvat preko neta nekog na telefon bilo fixni bilo mobilni ? To me najviše zanima radi poziva u drugu državu ![]() Hvala!!
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
www.12voip instaliraj i zovi ako hoces 24 sata free na fixne tel.neke,ali neke drzave se placaju ali mnoge su gratis.imas sva objasnjenja tamo.ja ga koristim vec 4-5 god.i presretan sam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možeš i preko Skypa zvati telefonske brojeve. Kupiš Skype bon od 10 EUR i zoveš dok ga ne potrošiš. Kad ga potrošiš, kupiš novi. Problem je što se drugoj strani prikazuje 'Nepoznat broj' na ekranu pa ti se možda ne jave i što se moraš zakačiti na net (u Europi hot spotova ionako ima k'o u priči).
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
5 ojura mjesečna preplata za naš kantri Hrvatska, i imaš unimilited fiksne pozive za našu zemlju. http://www.skype.com/intl/en/allfeat...ry/?country=HR Fair usage: 6 sati max na dan, 10000 minuta po osobi mjesečno, i ne višeod 50 različitih brojeva dnevno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Dugo sam se drzao postrani voipa zbog ocajne kvalitete pa da pitam jeli se stanje sta promjenilo? Uvijek kad sam pokusavao situacija je bila miljama daleko od mobilne (bilokoje generacije) i fiksne (voip/analogne).... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Situacija je odlicna....pogotvo ako uparis VOIP sa mobitelom koji ima Wlan, recimo preko Fringa. evo jedan stranica o voip-u http://www.freevoiphr.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Eo isprobah ovaj 12 Voip... i kolko vidim radi samo za Hrvatsku i to pozivni na fixnu liniju... mobiteli ne.. van granice ne ... traži kredit ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
edit: radi ali: Citiraj:
ima 289 accounta ili? Zadnje izmijenjeno od: rodney. 05.01.2010. u 01:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Da li može neko uploadat client za taj 12 voip jer im nešto nije uredu sa stranicom... ne radi download. Ja sam do sad koristio LowRateVoip koji ima 5 minuta limit. Obično ga koristim za pozive prema Europi. Naravno, svaki put napravim novi acc - dvije sekinde posla. ![]() A za pozive prema mobitelima koristim VIP over IP (VIPova usluga). Jednostavno je, nema kompliciranog kupovanja kredita i domaće je. ![]() Cijene su: 0,5kn prema VIP-u i 0,8kn prema ostalima. Poruke su 25 lipa.
![]() |
#14 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
skinuo ovaj 12voip, no nigdje ne vidim koliko košta kupnja kredita?! fora sa Free pozivim a je smiješna, uglavnom, plati kredit, pa imaš free pozive ![]() no nigdje ne piše koliki je kredit, već moraš ić naručit uslugu i prolazit proceduru da bi valjda saznao.. ? edit: ok, 10 eura je kredit. i to je za 3 mjeseca, 300 minuta tjedno limit. Ovo govorim za zvanje u Kanadu koja spada pod "free" ![]() sad me zanima koliko je na voip stuntu? jer mi se definitivno ne da skidat i za njega program i prolazit registraciju... išao sad gledat za Skype... znači zvanje u svijet je 10eura mjesečno, no kao piše unlimited.. nigdje ne nalazim neki limit u minutama.. također gledam za Kanadu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skype je skuplji od 12voip-a. Moraš samo pripaziti kod Skype jer mi se čini da njegov 'unlimited' odnosi samo na fixne/zemaljske linije, a ne na mobitele. Vidio sam negdje i objašnjenje riječi 'unlimited', ali nisam zapamtio. Čini mi se daje postojalo ograničenje trajanja jednog poziva na max. 60min.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|