|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
(riješeno) Windows Vista SP2 - ne rade 5.1 zvučnici
Pozdrav Ovako imam instaliranu Vistu 32 bit sa SP1 i radilo mi je svih 6 zvučnika a sada sam instaliro SP2 preko update i sad mi rade samo 2 zvucnika?? Laptop Acer 5530G, imam utore crni,plavi i pink ulaz i laptop podrzava 5.1 mod! Jos jedno pitanje da li zna netko koji je točno koji ulaz? Ja sam ovako spojio i uvijek je radilo a mozda sam ulaze krive spojio jer mi zadnji zvucnici jako slabo rade CRNI ulaz = FRONT PINK = SUB/CEN PLAVI = REAR Hvala na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
nije valjda da niko ne znas zasto na visti i SP 2 ne radi 5.1 zvucnici?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
za ulaze si pogledaj u kljizici od laptopa, ali mislim da ti nema druge nego da uninstaliras drivere od zvucne i skines si najnovije i njih instaliras evo ti link na drivere: http://global-download.acer.com/GDFi...e&Step3=Aspire 5530G&OS=V10&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_15
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
U knjizici ne pise nista o tome ![]() Probat cu stavit najnovije drivere mada mislim da su ovo noviji i sve je super radilo dok nisam instalirao Service Pack 2 ![]() @ Lord Instaliro sam te nove drivere i sada sve radi al zadnji zvucnici jako jako tiho rade, gotovo da se i ne čuju! Prije su normalno radili svih 6 istom glasnocom! Kad izaberem 5.1 sustav ne mogu uključit zadnje (rear) zvučnike! Evo slike pogledaj kakve su opcije ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 06.01.2010. u 23:35. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
freak
|
O pa Damba nam se vratio... ![]() Nego,vidim da ti te zadnje prepoznaje kao "side" speakere(kao da je 7.1) te da je do toga problem sto ne zele raditi,odnosno sto ih ne mozes odabrati. Jesi odabrao bas 5.1 sistem?? Jer kod 5.1 sistema NE POSTOJE "side" zvucnici,pa ih ne bi smjelo prepoznavati kao takve. Probaj zamjeniti crni i zeleni utor pa onda vidi. Jeli ti ovo sve pojacano do kraja? ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Oooo di si Mislave, jesi ziv?? Sta ti je s msn-om ne vidim te nikako?? Sve mi je pojačano do kraja, 5.1 sam odabrao a pogledaj slike tamo ne mogu ukljucit opciju side zvučnika a na drugoj slici su ukljucene opcije surround zvucnici?? Prije sam mogo uključit ovo SIDE i svi su jednako radili! Sad sam zamijeno utor zeleni u crni i sad je obrnuto sad mi zadnji zvučnici se normalno čuju a ovi front jedva da se cuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Spoji sve normalno kak treba i probaj u driverima uključiti Speaker Fill, meni su se s tim čuli svi zvučnici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo napravio sam, svi zvucnici sada rade istom glasnoćom. U postovkama na control panelu sam stavio da su mi 2 ulaza sa front zvucnike a 1 ulaz za sub/cen tako da su mi sada prednji i zadnji oboje kao front! Ne znam kakav će rezultat biti u filmovima vjerojatno neću imat špešl efekte al nema veze bito da se sad i zadnji zvučnic čuju da znam da rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
freak
|
A jooj,biti ce sad smijeha kad budes gledao filmove ![]() MSN sam obrisao prije god dana,zato me nema.. ![]() Sorry mod,necemo vise u OT
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|