|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
(riješeno) Windows XP (skoro pa novi) se ne da ugasiti
Pozdrav! Ovako, u 9. mjesecu sam na moru na brzinu instalirao WinXP, bez pripadajucih drivera jer je bila dostupna samo gprs konekcija - trajalo bi danima. Prije koji tjedan sam na brzinu iz auta skinuo i instalirao drivere. Danas sam dobio lap, koji moram do navecer rijesiti (pa, eto, molim brzu pomoc ![]() danas sam napokon doma (s njim) te sam instalirao antivirus (avira antivir) i bluetooth sotver. Također sam i zvuk uredio što nije radilo. Problem ostaje, a taj je da se windows nece ugasiti. Pise saving your settings, loging off, windows is shutting down i tu stane. Windows je XP, skoro pa i nije laptop upaljen od 9. mj. E sad, dal se lap nece ugasiti od kad sam na brzinu instalirao neke najpotrebnije drivere, ili jos od prije, ne znam jer ga ja nisam nikad gasio do sad - uvjek bi restart bio. Windowse XP mogu opet instalirati, ali je to zadnje sto bi htio napraviti pa ako se ikako moze to izbjeci (opet downlodanje drivera, pa office, pa programi pa ovo pa ono...). Laptop moram do navecer napraviti, pa vas molim za pomoc, sto, kako i gdje napraviti. Laptop je pored mene i mogu pratiti sto mi savjetujete. Hvala puno unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pm/apm driver nađi za taj model. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zaboravio sam rec model, model je ProBook 4710s. Ni stand by ne radi, trazim sad neke drivere, idem sad probat za chipset instalirat. Ako netko zna te pm/apm drivere za taj model, bio bi zahvalan ![]() EDIT: instalacija chipset drivera nije pomogla, također ni restart ne radi. u device manageru stoji jedan usklicnik, pise unknown, nalazi se na PCI sabirnici. idem sad probat sistem restore, mozda upali... EDIT2: sistem restore na dan prije nego sto su driveri instalirani je upalio, idem sad jedan po jedan driver instalirat... valjda cu uspjet... - ocito ga neki 'kolje'. Zadnje izmijenjeno od: Computer_Modder. 28.12.2009. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako si instalirao drajvere od kamere, obrisi ih i onda bi se trebao gasiti normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Idem sad maknuti ovo sto sam restoreao, jer mi se neda preko mobile broadbanda skidati opet sve drivere - ne radi LAN. Probat cu obrisati kameru pa javim, nadam se da ce sve raditi... EDIT: Puno hvala Joke, samo sam disableao drivere od kamere i sad sve radi ![]() Moze lock, problem rijesen ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.12.2009. u 16:54. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|