|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
B&W - HiFi zvucnici
Di ima u HR za kupit B&W zvucnika..Ima kakav on-line cjenik ili shop?
__________________ |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Kod nas u Osijeku ima u Ekranu. Ako imate Ekran u Zagrebu... Na koji model ciljaš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
mi u splitu nemamo, to znam jer sam i sam nedavno isao u nabavu hi-fi opreme pitaj zwer ,primjetio sam da ima u sigu par B&W zvucnika
![]() |
#4 |
Eddie
|
Koliko ja znam u Zagrebu ima puuno više trgovina sa tehnikom. Nabavka bilo kojeg modela B&W ne bi trebala biti problem. Dovoljno je samo prošetati po trgovinama, pa ćeš osim što vidiš moći i poslušati.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
zanimaju me bw 603, zapravo zanima me kolko kostaju ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Eddie
|
Vidim da ne znaš ni sam što hoćeš pa vidi http://www.bwspeakers.com/index.cfm/...0%20Series%203 603 S3 je bilo kod nas u Osijeku.
![]() |
#8 |
Junior Member
|
Znam samo da nemam para za ono kaj bi htel, a to je najmanje 603.. Hvala na linku ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
postoji/postojao je jedan dobar ducan na remizi, 100-200m od potoka, cini mi se ulica ljubljanica... ![]() P.S. naletio sam na ovaj adresar, nadam se da ce ti pomoci ![]() http://www.audio-puls.com/adresar.html
SS Zadnje izmijenjeno od: SlavoS. 02.02.2005. u 03:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sannin
|
da... i ja sam naletio na taj adresar i on ti je star od proslog tisucljeca... tako da nista od njega... ponavljam imamo clana na forumu koji ima B&W zvucnike i to 602 i jos neke...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Junior Member
|
Pojacalo mi je yamaha AX 492, najvise sam htio vidjet cjenik i malo usporedit cjene podatke i tak.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Eddie
|
Ja imam Yamahu AX-396 2X95, a tvoje je 2X120 ako se ne varam. Čuo sam Yamahu 492 sa missionima m neki, ne mogu se nikako sjetiti, još ona serija sa bijelim driverima, pojačalo se poigravalo sa zvučnicima koji su specificirani za pojačalo do 200W. Mislim da se za tu Yamahu ne isplati dati 5000KN za zvučnike, a već za 3000-3500KN možeš dobiti super zvučnike, samostojeće koji će dobrano grmiti.
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
Na 8 Ohma je manje negdje oko 80W A cuj kod takvih pojacala ko tvoje i moje zvucnik je ono kaj daje zvuk, pa i kod losijih pojacala od njih, glavna razlika ce bit u zvucnicima... Koje ti imas sad? By the way imam i division bell CD isto ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Eddie
|
Moje je na 8 ohma 60W. Imam spojeno Sony SS-MB115 (zamjenjeni visokotonci-stavljeni geniusovi driveri od zvučnika za komp od cure koje nisam mogao napraviti-sjebao joj potenciometar) i Cat Loeb 404 (švapski samostoječi zvučnici za 350KN, 2Xbas (jedan sa strane), srednjotonac i spaljeni visokotonci (Nova godina). Morati ću si naručiti visokotonce iz Bjelovara ili ću prošetati do Chipoteke-inače cca. 130-140W max. ulazne. Sony mi služe umjesto zvučnika za komp. Kablovi su Jamo, a interkonekcijski onaj šrot po 10-20KN! A koje ti imaš?
![]() |
#16 |
Junior Member
|
Imam Sanyo, jako stari model 8 omski 60 w konstantno 120W peak
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Sannin
|
definitivan overkill za yamahu... ako trazis samo par zvucnika, znaci za stereo slusanje, onda mozes i za 2000k i ispod nac nesto sta ti odgovara
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|