|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
IBM R52 1858-CTO ne prepoznaje punjač
problem je u tome da na nekoliko punjača ne želi uopće puniti bateriju niti pokrenuti sistem, a kad stavim bateriju iz drugog laptopa (isto r52, al slabiji model) želi se pokrenuti i radi tak dugo dok baterija ima soka ![]() znači, lap je cijeli ispravan osim jednog sklopa ![]() http://www.myshopping.com.au/SP--100...858_6MM_Laptop konfiguracija identicna, samo je disk mijenjan i sad je nutra 100gb ako se ne varam zna možda netko rješenje? ako nema rješenja, može onda barem procjena po dijelovima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda je logično da ti baterija ne valja... Probao si sa svojim punjačem puniti tuđu bateriju?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
velim ti, imam dvije takve baterije jer imam 2 skoro pa identicna laptopa... na onom drugome se obje mogu puniti sa bilo kojim punjačem, a na ovome nijedna, bez obzira na punjač inače, taj drugi lap se može pokrenuti bez baterije dok je zaštekan u punjač dok se ovaj problematični ne želi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jel imas onu lampicu koja se upali kada je punjac ukljucen? Ako ti ona ne svijetli, prvi korak ti je da otvoris laptop i prelemis kontakte na konektoru za punjenje. Ako imas odvojen kontroler za punjenje, probaj potraziti po ebayu drugi pa ugradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() već sam ga rastavljal al je to tolko zajebano da sam izgubil volju tražiti šrafe za odvojiti monitor, a maticnu mi se nije dalo da ne pogubim šrafe budem još jednom probal doći do toga pa ako nejde, neka se netko javi pa dobi gajbu pive ako uspije srediti ![]() znam...to mi je bil DotA lan party komp, opengl i deri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo da malo bumpam temu probao zamjenom ulaznog konektora, ne reagira probao spajanje na dock, isto ko da je mrtav stavio punu bateriju u lap, i radi ko nov (osim što ne puni bateriju)...mislim, ko tu koga jebe???? i da, dok je punjač zaštekan (bilo u dock ili u lap) pušta neke visokofrekventne zvukove kojima frekva varira Zadnje izmijenjeno od: domis. 26.02.2010. u 09:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|