| 
 | |||||||||||
|  03.12.2009., 18:18 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2008 Lokacija: pakrac 
				 | 

Acer Aspire 5738G - zvuk pucketa
			 ovak, slusam muziku na laptopu i sam odjednom zvuk pocne nekak cudno zvucat xD, kao da ocitava muziku sa magnetske vrpce, tako puckece, prvo sam pomislio da su slusalice, vec sam ih kreno bacit a ono ja iskopcam i opet tak puckece 0.o... sve to se desava na laptopu Acer Aspire 5738G os je windows xp sp naravno sp3 zna li itko rjesenje? EDIT: ne desava se sam sa muzikom, i ostali zvukovi "zapinju" Zadnje izmijenjeno od: neki lik. 03.12.2009. u 20:46. | 
|   |   | 
|  03.12.2009., 23:42 | #2 | 
| Bazinga Datum registracije: Nov 2007 Lokacija: Križevci 
				 | Si probao sa driverima? Update, reinstall? 
				__________________ The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  04.12.2009., 02:13 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2007 Lokacija: zagreb 
				 | to se i meni bilo desavalo uz zamrzavanje kompa, samo kada se meni to desilo nisam imao zvuka. znaci dobio sam los zvuk ostao bez zvuka i komp se zamrznuo. bila je rijec o clevo laptopu iz infogame. onda sam odnio lap posto je bio pod jamstvom u servis i nakon 45 dana sta nisu moj slozili dobio sam novi. kada sam pitao u cem je bio problem rekli su da  je najvjerojatnije mbo crkla. sada nemora to biti slucaj kod tebe. kao sto sinisa kaze probaj sa driverima, nebi bilo lose da mu i win promjenis, mozda i oni prave problem a ako nista od toga nije onda furaj lap u servis. | 
|   |   | 
|  04.12.2009., 10:47 | #4 | 
| jedan i jedini :D Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: novi zagreb 
				 | prije nego ga odfuras na servis digni nove win pa vidi dal ce zezat, jer u suprotnom ces dobit fakturu od servisa   | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |