|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Riva tnt PRAcovik driveri Win 98
E ljudi tažim drivere za rivu tnt ali nigdje naći za win 98 da šljaka. Čini se da za ovog pračovjeka nema nade. Uglavnom bratić mali zderao win 98 i sad ponovno inastalacija. Upravo zato klincima stara raga da mi ne zderu moju pilu kad se dodju igrat. Ako netko zna di ima da radi, ja nisam mogao naći. Zivjeli! ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma na google-o sam se ko lud. Skinu sam neke i sa drivergiude-a i sličnih web-ova sa bazama podataka o grafuljama. Problem je bio što svi uglavnom imaju podršku za rivu tnt2, ali ne i za rivu tnt, konkretno od creaive labs-a. Oni univerzalni neće uopće pokrenuti. Pod xp-om mi radi normalno, ali 98 ni vau. O.k probam ove pa ću vidjet jel šljaka. Ajd hvala.
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
2.08 driveri su bili najbrzi za TNT2 probaj te stavit
__________________ |
![]() |
#5 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako se ne varam to proizvodi nvidia. ja imam tnt2 i win me i sa nvidi-ine stranice sam skinuo drivere i radi ko po loju. probaj to i mislim da će upalit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Bilo je kod željca da kao nije htjelo sa ''univerzlacima'' al onda smo 3 put probali pa je prekinulo, onda PC je bio malo ugašen pa ćetvrti put je prošljakaklo. Ak se dobro sječam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
prije smo probavali s univerzalnim i nije palilo a onda sa JA skinuo drivere s n vidine stranice. pa je to upoalilo. a dok nisam imao drivere nisam ni palio komp jel je sve izgledalo sje**** !!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Željac ajd ti nama objasni kaj su to detonatori? ![]() Gle upalilo je iz 4 pokušaja istim driverima. Zašto, pojma nemam. Nek i on proba par puta možda uspije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html link koji će pomoč tebi i još puno njih... Instaliraj neke od najstarijih detonatora i mora radit
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|