|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
auto stalak za laptop?
pozz ljudovi....treba mi help... radim u trgovini koja, uz ostalo, prodaje i računala i popratnu opremu....i jucher mi upadne stranka i trazhi neki auto stalak za laptop i rekoh joj javiti kad vidim da li se mozhe nabaviti. nakon malo guglanja nadjem ja neshto na ebayu shto bi chovjeku i odgovaralo: MOBOTRON MS-525F http://cgi.ebay.com/Car-Laptop-Mount...item439baca5ac E sad, glavni dio cijele spike...mozhe li se tako neshto nabaviti negdje u Hrvatskoj? molim za informaciju ... ako je netko ima.... hwalla swima unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
kako mi se cini da ce netko dobiti ban...pazi koliko je on vec regostriran, koliko si ti registriran tu? i ja isto pishem nekad tako da č i ć zamjenim sa ch i tako...znaci onda sam i ja idiot? ilitiga brawwoo ... on topic... i ja sam sebi trazio i nasao te na ebayu, ali ne znam koliko je isplativo, radije mozda nesto u DIY varijanti napraviti, nesto zaplasticariti sa fiberom ili povariti par sipki i napraviti nosac bas za taj lap... cuj, 150$ + postarina, pdv, carina, marza...ono, skuplje od laptopa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|