Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.11.2009., 11:05   #1
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Program za "pamćenje" passworda

Nisam znao kako bih pametnije ovo definirao, ali pokušat ću pojasniti što me zanima. Ima li neki program (ili ako nije potreban program, u samim windowsima, firefoxu, i sl. neki način za koji ne znam) pomoću kojega mogu vidjeti password kada se netko ulogira negdje na mom kompu? Dakle, npr, ja odem od doma, ostavim komp upaljen da mi se skida nešto, i dođe npr moja sestra se loginirat na neki forum ili nešto, ali ne klikne onaj gumb gore desno u firefoxu "remember" kada ju pita dali želi da zapamti njen password. I onda ostane smao njeno korisničko ime, jer to nije pobrisala, ali ja ne vidim password. Ima li neki način gdje ja mogu vidjeti taj pass koji je bio napisan?

Pitanje je možda škakljivo, ali mislim da nije problem ako tkao nešto pitam za svoj komp na koji ionako nitko drugi u kući nema tj ne bi smio imati pristup, ali ponekad eto, sam saznao da kad me nema doma, a komp ostavim iz bilo kojeg razloga upaljen, znaju mi prčkati određene osobe po njemu, što ne volim. Pa iz istog razloga mogu reći da ne bih koristio program u ništa ilegalno. Nego smao mi treba nešto čime ću "dati" do znanja "određenim osobama" da to ne rade više. Ukratko. Jer pričom nisam ništa postigao, ali znam da kada im dokažem da im znam pass samim time što koriste moj komp, uplašit će ih

ABuser je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2009., 11:09   #2
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Pitanje nije, linkovi su škakljivi, google i Refog KGB. Ima sve potrebito pa čak i slanje na mail..
stuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.11.2009., 11:12   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
da, kao i uvijek s ovakvim pitanjima nije problem u njima, nego u riješenju. Ona su obično na granici, no stuc ti je dao i više nego dobar hint.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2009., 16:10   #4
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Idem sada potražiti i isprobati. Hvala!
ABuser je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas