|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
HP ili Acer, molim pomoć...
Evo ja bih molio za sve koji su stručni i imaju neka saznanja o ova dva modela laptopa da mi kažu mišljenja... Naime kupujem laptop i po mogućnosti kupnje i budžetu izbor mi je pao na ova dva laptopa HP: http://www.emmezeta.hr/multimedija/i...4510s-probook/ Acer: http://www.emmezeta.hr/multimedija/i...38zg-434g50mn/ Dosadašnji savjeti mi više idu u korist Hp-a, ali još koje mišljenje nije na odmet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Tu se ne bi previše mislio pošto sve ide u korist Acera. Kvalitetnija izrada, nije glossy plastika, bolji ekran, meni bolja tipkovnica, bolje komponente, jeftino produljenje garancije ... Zayebi priče poput "Acr se kvari" ili "HP je ipak ime" ... Sve je to lutrija, a šanse si povećaj produljenjem garancije na 3g. što košta manje od 400kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
U konkretnim modelima sam dojma da je kvaliteta izrade kućišta na strani Acera. Koliko sam ih isprobao je nebitno s obzirom da su prekratko na tržištu da bi imali neka oštećenja usljed korištenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Imao sam istu dilemu prije cca. mjesec dana. Bili su isti modeli (5738zg i 4510s). Za podmodele nisam siguran, uglavnom Acer je bio 4250kn, a HP 4750kn. Karakteristike su im bile gotovo identične. Bio sam spreman kupiti HP-a, dok nisam zamolio prodavača da izvadi oba laptopa van iz vitrine. HP je pun sjajnih plastika (mamac za otiske) što mi se nikako nije sviđalo. Kada sam probao zatvarati i otvarati ekran kod HP-a je bio puno više klimav nego kod Acera. Na kraju sam pitao za produženu garanciju, pošto oba imaju po godinu dana i kod HP-a je za nadoplatu na dvije godine koštala 380kn, a kod Acera je nadoplata na tri godine koštala 360kn. Zahvalio sam prodavaču na pomoći i uzeo Acera, po meni čvršćeg, jeftinijeg i sa dužom garancijom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|