|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Fortron 400W, BlueStorm II, problem
Pozdrav! Imam jedan jako iritantan problem 15.10 sam u ADM-u kupio računalo, u komponentama(oni su ga sastavljali). Nisam iz ZG, netko ga je preuzeo umjesto mene(da ga ne moraju slati). Računalo novo, nakon 5+god kupio novo., sve 5! Nije mi puno radilo jer je bilo spojeno na CRT, nije mi se sjedilo pred njim. No jednom prigodom nešto je jako zazujalo, mislio sam vent. od procesora... Ugasio računalo izvadio kabel od napajanja, vratio ga nazad upalio, prestalo. No otkako sam počeo češće koristiti računalo. Zujanje se pogoršava. Napajanje FORTRON 400W, Aktivni PFC, BlueStorm II, 12cm ventilat, Ploča Gigabyte MA770-UD3 rev 2.0 , AMD 770+SB710, S. AM2+, Processor AMD Phenom II X550 BE Grafička ATI Radeon 4850 Ubrzo sam skužio da napajanje zuji. Upalim PC ništa, malo surfam(ne igrice), i krene kvrckanje i nekakvo preskakanje, onda se nakon nekog vremena ubrza ventilator pa počne zujati kao da će se razletiti. To se sve događa u nekim intervalima trajanja. Ne znam kada krene. Ali to jako zujanje dođe traje 5 min i onda prijeđe u tiše. Meni osobno malo toga smeta ali baš ovo ne mogu progutati. Eto ako tko ima savjet, jel ima možda u BIOSU kakva opcija(gasio sam Cool&Quiet). Ne šalje mi se u ADM jer sve ide po mome trošku(prošlo je 7 dana). I treba mi računalo. Hvala, Matej |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Definitivno slučaj za reklamaciju. Kako god okreneš, morat ćeš im ga odnesti kad-tad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|