|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Instalacija Windowsa 7 traži drivere za CD/DVD uređaj
Dakle... odmah nakon odabira jezika dobijem grešku... "A required CD/DVD drive device is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert now. Note:If windows installation media is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step." Googlao sam i našao da treba isključiti IDE emulation kod SATA drivera... To mi je bilo isključeno... Što da napravim? P.S. radi se o HP 6735s AMD Turion x2 2,0 GHz 4 GB RAM-a i trenutno imam 64 bitnu Vistu Ultimate (želim staviti x86 win7) Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
pošto je to obično trebalo biti upaljeno za xp/vistu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jesam, probao sam... isto neće... ali kada je on uključen... onda mi neće ni vistu pokrenut... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osluškuje kučište
Datum registracije: Nov 2006
|
koji jezik stavljas? ak je HR moguce da te trazi cd s HR jezikom tad ga probaj instalirati na engleskom
![]() |
#5 |
Registered User
|
jezik je engleski, a keyboard layout hrv... da probam staviti mozda prvo xp pa onda sedmicu? Mozda ima neki problem u tome sto je vista x64 a 7 x86? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Imao sam sličan problem. Dođe mi do tog prozora kada treba instzalirati sata drivere koje sam prebacio na usb ali nije nikako htio dalje. Rješenje je izbaci DVD instaliraj ručno drivere i vrati dvd. Nakon toga instalacija ide dalje. Kod mene nije htio ići dalje sve dok se dvd ne izbaci i vrati OS je win7 64bit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|