Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.10.2009., 15:26   #1
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Word 2003 u 2007

Pozdrav,
imam problem oko dokumenta koji je rađen u wordu 2003 na nekoliko desetaka stranica u kojem se nalaze tekstovi i formule rađene u Equation-u v3.1,ono što je meni potrebno je prebaciti cijeli tekst i formule u ovaj format koji se nalazi u 2007-ici naravno bez toga da idem sve ponovo pisati i računati da bi na kraju dobio .docx datoteku,ukoliko je nejasno pitanje slobodno me ispravite ili pitajte

Probao sam sejvati u 2007ici odnosno u takvu datoteku no nije mi nažalost prebacilo sve nego je ostalo kako je bilo i prije
ZpcY je offline   Reply With Quote
Staro 23.10.2009., 14:43   #2
vinja
Premium
Moj komp

vinja's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Otvoris fajl u 2007-mici, ides na File (Tj veliki okrugli znak gore lijevo)->Save As->odaberes pod "Save as type" "Word Document (*.docx)" i to je to.

Samo ti za formule nisam 100% siguran, 2007mica ima tendenciju pretvaranja starih (Equationa) u slike... iako, ne uvijek.
vinja je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2009., 14:54   #3
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Citiraj:
Autor vinja Pregled postova
Otvoris fajl u 2007-mici, ides na File (Tj veliki okrugli znak gore lijevo)->Save As->odaberes pod "Save as type" "Word Document (*.docx)" i to je to.

Samo ti za formule nisam 100% siguran, 2007mica ima tendenciju pretvaranja starih (Equationa) u slike... iako, ne uvijek.
Probao sam to naravno no ono što je jedina razlika je što onaj spremljen u 2003ci je u kompatibilnom modu dok ovaj nije
Staro 24.10.2009., 12:35   #4
vinja
Premium
Moj komp

vinja's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
pa ja ne kuzim sto ti zelis... ako si to napravio, fajl ti je u word 2007 (docx) formatu. Upravo to, kompatibility mode znaci da word 2007 radi sa starim fajlom, a kad nije, znaci da je u novom.
vinja je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2009., 09:49   #5
ZpcY
Premium
Moj komp

ZpcY's Avatar

Citiraj:
Autor vinja Pregled postova
pa ja ne kuzim sto ti zelis... ako si to napravio, fajl ti je u word 2007 (docx) formatu. Upravo to, kompatibility mode znaci da word 2007 radi sa starim fajlom, a kad nije, znaci da je u novom.
Mene zanima da ove formule i tekst koji je pisan u 2003 se pretvori u 2007,drugim riječima otvori dokument pisan u word 07,zatim otvori word 03 i viditi ćeš razliku odnosno za tekst to je oblik teksta (za isti font),dok za formule imaš najnoviju verziju Equation-a, koji ne zahtijeva onakvo otvaranje kao što je u verziji 3.1

Format datoteke ako je pisan u 07 i mora biti docx,no ono što mene zanima je pretvorba samog dokumenta da nemoram sve isponova pisati u dokument koji dobijem kad taj isti tekst i formule pišem u 2007-ici

Ako još nije jasno to i slikovno objasnim
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno