|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Word 2003 u 2007
Pozdrav, imam problem oko dokumenta koji je rađen u wordu 2003 na nekoliko desetaka stranica u kojem se nalaze tekstovi i formule rađene u Equation-u v3.1,ono što je meni potrebno je prebaciti cijeli tekst i formule u ovaj format koji se nalazi u 2007-ici naravno bez toga da idem sve ponovo pisati i računati da bi na kraju dobio .docx datoteku,ukoliko je nejasno pitanje slobodno me ispravite ili pitajte ![]() Probao sam sejvati u 2007ici odnosno u takvu datoteku no nije mi nažalost prebacilo sve nego je ostalo kako je bilo i prije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Otvoris fajl u 2007-mici, ides na File (Tj veliki okrugli znak gore lijevo)->Save As->odaberes pod "Save as type" "Word Document (*.docx)" i to je to. Samo ti za formule nisam 100% siguran, 2007mica ima tendenciju pretvaranja starih (Equationa) u slike... iako, ne uvijek. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Format datoteke ako je pisan u 07 i mora biti docx,no ono što mene zanima je pretvorba samog dokumenta da nemoram sve isponova pisati u dokument koji dobijem kad taj isti tekst i formule pišem u 2007-ici ![]() Ako još nije jasno to i slikovno objasnim ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|