|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Recesija - nedodirljivi bi mogli pasti pt2
- Zbog propusta je otkazan natječaj kojim se europskim novcem trebala kupiti informatička oprema za Agenciju za zaštitu osobnih podataka. Usred natječaja su naime, mijenjane tehničke specifikacije odnosno tražilo se da kompjutori imaju četiri komada opreme koji su zastarjeli i više se ne prozivode, a na skladištu ih je imala samo M san grupa - objasnio je Monderak. Europska komisija otkazala je, tvrdi SDP-ov zastupnik, i natječaj za osnivanje klastera radi školovanja menadžera težak 2,5 milijuna eura jer je “natječajna dokumentacija značajno izmjenjena” http://www.jutarnji.hr/vijesti/clana...,16,,179754.jl |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ajme pa koliko se poslova namješta u RH, tako da ovo nije iznimka. Što se mene tiče korupcije će biti uvijek i ima je svugdje, pa tako i EU samo u puno manjoj mjeri. Što se tiče namještanja, pa i ja bi namjestio kumu/bratu/rođaku da sam na poziciji ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ovo je ustvari nastavak teme koja je zatvorena. Znamo mi svi da ima korupcije ali kad se sjetim koliko neprospavanih noći sam imao zbog poslova sa dotičnom firmom i kada se sjetim svih poštenih i stručnih ljudi koji su zbog ovakvih stvari propali ne mogu skriti zadovoljstvo što su i oni konačno spušili. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo jucer i firma u kojoj sam trenutno zaposlen je sluzbeno propala. Propala je doduse prije jos par godina, ali dosad je vodeca ergela drzala glavu u pijesku i ljepila kredit na kredit i mijenjala Mercedese S500 dok je to jos drzalo vodu. Dobijes firmu za 1kn, razjebes je u roku par godina, izvuces love iz nje koliko hoces i kad se zaduzis do jaja vratis nazad firmu drzavi za 1kn. I odes kao kralj. http://www.vecernji.hr/vijesti/drzav...o-clanak-34538 Ako netko zna kakav sljakeraj u blizini gdje bih mogao skupiti nesto love za prezivjeti nek javi na PM. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() To je kod nas moguće, kupiš je za sitniš, sjebeš je, vratiš nazad a radnike ko jebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Msan je firma koja ima namjestenih 80 % svih it tendera u hrvatskoj i to joj prolazi... radi koga i cega joj to prolazi samo bacite oko na upravni odbor i sve ce biti jasno.. radi ove krize je msan popusio tender od 28 milijuna kn jer je drzava odlucila odustati od te investicije...
#9 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Javlja Lifo jucer kako je VZ Vemil takodjer trajno zatvorio vrata ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
MSAN ? U jebote...stvarno je voda došla do grla onda? |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
#12 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
MSAN prodaje svoje veliko skladište, očiti znak manjka novca i u njihovim džepovima. To da će propast, neće sigurno |
![]() |
![]() |
#13 | |
bycod
|
Citiraj:
Molio bi da mi pojasnis po cemu je to moj post lazan?
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma koji vam je. Jedna od najvecih IT firmi u HR da sam tako propadne... cisto sumnjam pa drze vise od pola IT trzista danas. Al da imaju manjak robe i da svaki dan gnjave kupi Toshibu, kupi novi Vivax mixer to stoji. |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Pa kako je to moguće prije par miseci ste organizirali domjenke ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Btw. pločice su mu bile uber ružne. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali reci za firmu s tolikom godisnjom prodajom da je 80 posto toga namjesteno mi se cini pretjeranim. Samo to.
![]() |
#21 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
#23 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Evo jos malo infrekšna, ali mi nije jasno da ovoliko spama može biti u ovoj temi, dok se neke iole zAnimljive poput one o rape igri zatvaraju bez ikakvog objasnjenja
#26 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Nazovi Zg ili Verica centralu pa provjeri tko te najblize servisno pokriva uslijed novonastalih promjena. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
#28 | |
bycod
|
Citiraj:
Al nema veze tako država funkcionira tako da nije msan kriv. Žao mi je cuti za vemil varaždin al eto bilo je pitanje vremena kao što je pitanje vremena kad ce se poceti ostale zatvarati..
![]() |
#29 |
Banned
|
http://www.optimaprojekt.hr/referentna-lista/msan.php Dok je holdinga neće njima ništa biti. ![]() Osim toga,šire se na sve strane.. http://www.liderpress.hr/default.aspx?sid=85880 Ne brinem se ja za njih,lakše će podnijeti u krajnjoj liniji restrukturiranje i eventualnu promjenu djelatnosti nego 90% domaćih poduzeća. http://www.moj-fond.hr/clanak/m-san-...1-1-16581.html Kad sam ja to rekao na temi Recesije o HG-Spotu,bilo je da drobim,a imam podataka na 200str. o poslovanju istog subjekta. Samo bih rekao da M-San neće propasti. ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
Citiraj:
Najgore kaj im se može dogoditi je manji profit! |
|
|
|
Oglas
|