|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
NB ACER Aspire preporuka
Evo malo šaltao po netu i upao mi u oko ovaj laptop! http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=013.100.261 sad me zanima, kakava su vam iskustva s njim? kakav je? meni bi najviše služio, ah za šta drugo nego za igranje, tipa mmoi (naravno ne wow) tipa warhammer online, AoC, te ostale pizd..... također moar bit laptop sudeči da plovim pa eto, dok naravno ne kupim neki vani u USA. kako bi vrtio dodtične igre? upao mi u oko jel mi je prihvatljiv cijenom,a i grafulja mi se čini ok. pa eto pitam vas experte? možda ima koj lapt s sličnom cijenom da je bolji? btw naravno kupio bi u linksu tako da? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Links baš nije najjeftinija trgovina u HR, pa bi bilo dobro da preko nabave potražiš mjesto gdje je jeftiniji. Ako već ploviš, radije si kupi nešto u USA. Za malo više para dobit ćeš zvijer. Nekidan je netko ovdje negdje napisao da je tamo kupio nekog Asusa. Lap je zvijer ^2
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
plovim,al do sljedeče godine 3 4 mjesec sam doma,polažem brevete itd,a to tad mi treba zamjenski.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ok je taj laptop, nema boljeg za tu cijenu. Za nešto veću cijenu bi se moglo jače: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=013.400.145 .. prije svega jača je grafička i veći ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
evo baš gledam, malo prosurfao razlike između gt120 i redonke 4570 .. i eto sad se dvoumim,budem vidio kolko bude keša,tolko bude i muzike.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Što se tiče ostalih karakteristika laptopa, prednost Asusa je i veći ekran što nudi ugodnije igranje, ali i nešto teže prenošenje ako je to bitno. Acer ima iznenađujuće solidnu izradu, za Asusa ne znam iz iskustva, ali čini mi se da je nešto slabiji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ma meni najbitnije da mi vrti mmo-e. sudeči da kad dođem s broda to je jedino i što radim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|