|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
problem s laptopom
prvo, javljao mi je gresku pxe-e61 media test failure, tak nekaj. to sam rijesio tak da sam iskljucio network boot! e sad dalje problem je... namjestio sam da mi dvd bude 1st boot drive, ali nazalost kad pokrenem laptop, uopce ne dolazi do boot ekrana, nego mi stalno javlja gresku "operating system not found"¨! jel ima neko rjesenje za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Za koje? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa kak da instaliram windowse? jer stalno javlja operating system not found. uopce ne dolazi do onog boot screena. u biosu je namjesteno da je hard IDE i da boota s DVD-a. probao sam i vise razlicitih windowsa, stalno isto. znaci prodje pocetni screen di pise koji je hardware sve, i drugo kaj se pojavi je greska operating system not found |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Prije par dana sam instalirao Windows na takav laptop, bio je Linux gore prije, i nije bilo nikakvih problema, osim što je trebalo SATA prebaciti na IDE sa AHCI za XP, ali to sam znao odmah. Prepoznaje li hard u BIOSu dok biraš boot device? Ako da, onda isključi mogućnost da hdd nije dobro spojen, ako ne, pronašao si problem i nosi gdje si i kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
acer aspire 5738g evo sad sam ocistio lecu i krenula je instalacija, konacno je ocitao dvd! e sad el ce i zavrsit instalaciju, vidjet cemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo uspjela instalacija. i dalje cita sve dvd-e koje sam isprobao |
![]() |
![]() |
|
|