Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.10.2009., 17:30   #1
Baki_1
nothin' to say..
Moj komp

Baki_1's Avatar

Datum registracije: May 2005
BSPlayer subtitles

U ovom novom bsplayeru ima mogucnost da se titlovi nadu direktno na netu.. medutim stranica s koje se titlovi skidaju je opensubtitles.org.. sada mene zanima dali tko zna kako da ubacim recimo divx-titlovi(tocka)net, prijevodi online i slicne stranice.. tj dali ima kakav plugin ili nesta.... citao sam malo na njihovoj stranici i jos uvijek se nemoze dodavati stranice za dl titlova.. samo ova njihova.. ali bi trebalo biti omoguceno u jednoj od iducih verzija ovoga playera... pa ako itko zna sto uciniti...
Baki_1 je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 18:32   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Pa ako se bude to tek implementiralo u sljedećim verzijama playera, onda ti uzalud trud, kad s ovom postojećom nema načina da se titlovi skidaju s nekih drugih stranica.
Makar zamaraš se sa sranjem od playera, pogotovo kad postoje ovakva rješenja za skidanje titlova i još su k tome podržani popularni playeri.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 08.10.2009. u 18:45.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.10.2009., 01:40   #3
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Pa ako se bude to tek implementiralo u sljedećim verzijama playera, onda ti uzalud trud, kad s ovom postojećom nema načina da se titlovi skidaju s nekih drugih stranica.
Makar zamaraš se sa sranjem od playera, pogotovo kad postoje ovakva rješenja za skidanje titlova i još su k tome podržani popularni playeri.

daj mi reci moze li se nekako podesiti da linkove otvara u operi koja je defaultni broweser (ili makar u FF) jer meni stalno otvara u IE koji mi, usput receno, na XP ne radi vec duze vrijeme..
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2009., 01:43   #4
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Nemam pojma, tak da nisam od neke pomoći. Pričekaj da se javi neko ko zna dal se to kaj trebaš da složiti.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2009., 21:58   #5
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Moram preporuciti ovaj odlican program, odusevljen sam njegovom funkcionalnoscu..
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno