|
![]() |
#1 |
nothin' to say..
Datum registracije: May 2005
|
BSPlayer subtitles
U ovom novom bsplayeru ima mogucnost da se titlovi nadu direktno na netu.. medutim stranica s koje se titlovi skidaju je opensubtitles.org.. sada mene zanima dali tko zna kako da ubacim recimo divx-titlovi(tocka)net, prijevodi online i slicne stranice.. tj dali ima kakav plugin ili nesta.... citao sam malo na njihovoj stranici i jos uvijek se nemoze dodavati stranice za dl titlova.. samo ova njihova.. ali bi trebalo biti omoguceno u jednoj od iducih verzija ovoga playera... pa ako itko zna sto uciniti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa ako se bude to tek implementiralo u sljedećim verzijama playera, onda ti uzalud trud, kad s ovom postojećom nema načina da se titlovi skidaju s nekih drugih stranica. Makar zamaraš se sa sranjem od playera, pogotovo kad postoje ovakva rješenja za skidanje titlova i još su k tome podržani popularni playeri. Zadnje izmijenjeno od: McG. 08.10.2009. u 18:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
daj mi reci moze li se nekako podesiti da linkove otvara u operi koja je defaultni broweser (ili makar u FF) jer meni stalno otvara u IE koji mi, usput receno, na XP ne radi vec duze vrijeme.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemam pojma, tak da nisam od neke pomoći. Pričekaj da se javi neko ko zna dal se to kaj trebaš da složiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Moram preporuciti ovaj odlican program, odusevljen sam njegovom funkcionalnoscu.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|