|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Lenovo n500 i LCD TV, problem sa spajanjem preko HDMI kabla
Čitao sam slične teme al su bile u pogledu spajanja s običnim vga ili dvi kablom i naravno većina je imala nedovršen ishod. Moj n500 ima integriranu intel gma 4500 karticu. Uspio sam u grapich properties dobiti digital tv kao secondary display al na tv-u pod izbor PC dobivam crnu sliku i poruku no sync. Što trebam još napraviti?
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Izaberi hdmi. PC sigurno nije.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Tražio sam pod HDMI settings i nije našao ni jedan uređaj (samo je lap prištekan)??? Inače, najvjerojatnije je problem u rezoluciji. Lap ima max rezoluciju 1280X768, dok TV traži 1366x768. Sad kako da to promjenim?
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Hmm, do sada nisam trebao nista posebno podesavat. Ustekam u lap pa u telku i onda tek telku upalim. probaj restartat lap.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Eto, uspio sam rješiti svoj problem i konačno uživati. Naime, telka ima za izbor 9 AV kanala + 1 PC. Na PC kanalu ništa ne hvata pa sam krenuo pretraživati po AV kanalima. Da bi dobio sliku sa AV kanala potrebno je čekati nekih 2-3 sec za što ja nisam baš previše mario pa sam samo prolazio preko njih. No dao sam si truda pa sam išao polakše ![]() E sad, nije bilo ni zvuka al to sam rješio u control panelu, na sound kartici, odabravši u audio kartici Sound Playback umjesto default device HDMI. I to je to. Problem riješen.
![]() |
#6 |
PizzoZder
|
A neki lijevi tv imas. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Wah sony dkl 37p3000, trebao bi biti dobar al baš se i nije proslavio. Kod HDMI settingsa i naredbe da pretraži HDMI uređaje, ovaj nije uopće pronašao spojeni lap. Ni sad kad je lap prištekan i kad gledam film preko njega na tv-u ovaj ga ne pronalazi prilikom pretraživanja HDMI uređaja ![]() Uglavnom smijeh ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|