|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Spori internet
Da odmah napomenem da sve kod starog na laptopu ide normalno tako da nije u ISP-u (T-com) Internet nije spor, normalne je brzine samo sto vecinom promet stoji na 0-i. Tako recimo ako nesto dl-am s rapida ide 200, 300injak kbs 2, 3, 4MB i onda na pola minute, minutu, 2... stoji. Nakon toga opet mrvicu krene pa opet stane. Napomenu bi da je ta sporoca progresivna jer je prije prolazilo vise MB-a prije "pauze", te kako se koristim FF-om, u pocetku kada se to dogadalo probao sam s IE-om i na njemu je radilo normalno nakon cega se i on poceo blesirati. Insto dako je jDownloader radio normalno duze od FF-a, te kao COD 4 koji se drzao sve do nedavno - ovo vec duze vrijeme traje. Jos bi napomenuo da se stanje skroz popravilo nakon sto sam s AM2 presao na S775 (nije isla nova instalacoija WIN-a) ali nakon par dana se vratilo na staro. Komp je skeniran AVG-om koji sam uz Spybot imao do nedavno, sada je gore NIS. Isto sam pustio sve pihzdarije u TuneUp-u. WLAN signal je odlican, kartica je AirLive WT-2000PCI, router ZyXEL P-660HW-D3 I jos surfanje ide sporije ali nema onolikih pauza, recimo stranice se otvaraju dok DL stoji na mjestu ISKORISTIO PROBLEM ZA PRELAZAK NA WIN 7 - PROBLEM SE VRATIO
što vole strance da nas vozaju u autu i kupuju skupe lance Zadnje izmijenjeno od: Srdan. 15.10.2009. u 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
upiši ip i dns to malo pomogne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne pomaze Jos da se nadopisem, gore je SP1, zadnji update-i, te zadnji driveri (ajde mozda su mjesec, 2 za graficku outdateani)
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo ga opet.. pocinje lagano i na 7ici. WIN su i dalje neaktivirani tako da nije do kreka. Norton je i na ovim WIN.. ne znam vise sto mi je ciniti. Od hardvera je jos jedino ostala WLAN kartica, OS se isto kokmpletni promjenio.. a opet ne vjerujem da je bas kartica kriva kada u pocetku radi normalno
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovo se čini kao problem nekog software-a koji naknadno instaliraš,a on pravi probleme. Pokušaj vratiti sistem na tik nakon instalacije winsa,pa vidi kad se počinje to događat. Imao sam sličan problem ,gdje sam se tipu kleo da 100% nije software u pitanju a ipak je bio. Problem je bio u adware-u,gušio je promet i papao puno memorije ,no pošto sam ga prije koristio bio sam uvjeren da nije do njega,ali sam frendu prešutio da je novija verzija i u njoj je bio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne mogu ga vratiti jer mi je zadnji (tj. 1.) restore point 14.10. Nakon toga imam 15. od TuneUP-a i 16 od Win updatea. Istina to mi je krenulo jucer pa mozda taj 14. i nesto pomogne ali to je automatski restore point i tada nije (niti dan, 2 prije) nista instalirano. TuneUP sam instalirao nakon sto se problem vratio. Ocu proces po proces gasiti pa tako probat vidjeti? I zasto me na 7-ici nakon instalacije drivera i utilitya za WLAN karticu nisu upitali ciji utility zelim koristiti - od proizvodaca kartice ili od Win?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|