|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
bezicni mis za FPS?
ima'l tako nesto a da nije onaj razer kakseveczovezasomakuna? nesto u normalnijem cjenovnom rangu? do recimo 300-tinjak kn? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da kupujem misha za pucacine, na prvom mistu bi gleda da nije bezicni.. Ko uopce kupuje wireless misha za fps-ove ![]() Radije lovu potrositi za dobrog zicanog glodavca poput ovih: RAZER Diamondback 3G, LOGITECH MX 518 ili pak SHARKOON FireGlider ako mislis ustediti koju kunu ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5452 ovak nesto u principu jako je tesko naci kvalitetan mis za igranje a pri tome da je do 300kn i bezicni |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
pa jel za nas polu-gamere taj lag bezicnog misa tak jako osjetan? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nisam probavao druge bežične miševe osim 4 različita Logitecha (Revolution, MX1000, MX1100 i neki jeftiniji), i to sigurno nije za FPS. Ako su drugi proizvođači slični niti jedan bežični ti neće pasati za FPS. Meni je MX1000 pre dobar miš, ali ćeš se u brzim igrama samo naživcirati. Idi na žicu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Da ne otvaram novu temu ![]() Citiraj:
Kakav je "klik"? Mekan i tih? |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
IMHO sa bezicnim ne mogu normalno igrat......imao sam kod kuce na probi novi MX revolution i lagano ga vratio nazad jer uvijek, ali bas uvijek malo kasni i vratio se opet na G5. Radi je bi uzeo neki jeftinjak obicni mis i igrao bez kasnjenja, nego bilo koji ultraturboskupi i kao napredni mis....sta ce mi npr. opcija da mogu odjednom scrollat mali milijun stranica.... |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Ja ima 2 god. igram sa MX revolution, i ide me, mozda da probam neku podlogu umjesto stola i neki gaming zicani mis bi me islo i bolje ![]() Upravo sam kupija s ebay-a RAZER Sphex podlogu za 80 kn pa da vidimo razliku :P |
![]() |
![]() |
#15 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Čovjek je tražio preporuku za bežični miš a vi ste zaspamali s time kakti to ne valja. Ak nemate što pametno za reć, bolje šutite. Također ko kolega iznad, igram već par godina s mx revolutionom i nemam nikakvih problema. Skila ili imaš il nemaš, žica tu neće pomoći. Imam frenda koji je freak za cod i razvalit će svakog - s čim - s običnim logijem b58 od 70kn i neće ti pomoć ni g5 ni g7 ni g9 ni g579 protiv njega. S takvim mišom igra i doma i na lanu, i nema podešavanje dpi-ja u letu, ni utege ni ostale izmišljotine. On rula jer ima skil. Mx revo je mislim van tvoje cjenovne kategorije, a bome i ostatak ergele, mx1000 ili mx 1100. Ko što Nybelnug veli, uzmi si V320 Cordless.
#16 |
Guest
|
pa cinjenicno stanje kaze da bezicni misevi nisu za brze igre, a FPS-ovi to svakako jesu. prema tome covjeka treba upozoriti da to ne ide jedno s drugim. cinjenice isto tako kazu da COD nije skill igra pa ti je usporedba losa ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
|
![]() |
#19 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam LX710 desktop i bez problema igram Q3 s njim, jedino kaj me malo hebe je da ja igram na kursorskim tipkama pa mi treba vremena da se naviknema na to da su mi weapon bindovi na malo čudnim mjestima... ![]()
#20 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
F.E.A.R. Combat...istim stilom igre (geronimo) dobar sam i u COD-u, ali ponekad se omakne da i najveći panj bude bolji! Citiraj:
IMO ako većinom misliš igrati MP drži se žičnih gore navedenih modela!
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Ovo o nekom "razvaljivanju" od kolege.....daj necemo biti djeca. I za kraj...ne vjerujem da je MX Revolution zamisljen kao mis za igranje i to pogotovo FPS-a.....i bolje bih igrao sa jeftinjak misom FPS nego sa ultrakul bezicnim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 | |||
NITKOV
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Odi izvoli savjetuj ljudima na forumu da kupe B58 kao prvi izbor gaymerskog miša pa da vidim na koga će se svalit hrpa bikovih govana. Stojim iza svake svoje riječi. Al ti si od onih koje je marketing uvjerio da ultra super gaymerski miš od 500kn donosi barem 70 % skillla pa ti je to nevjerojatno. Al to je samo tvoj problem.
![]() |
#23 | |
Guest
|
Citiraj:
pa eto ako sam ne mozes dokuciti: igra nema movement, aim se zapravo svodi na sprayanje, oruzja ne zahtijevaju pomni odabir niti posebno poznavanje, koristenje zaklona je smijesno jer meci prolaze kao kroz sir, najucinkovitija taktika je kempanje u travi ili zgradi i cekanje da ti nesto prodje preko nisana. a sto je najbitnije u prici igra je spora, a tzv. realnost na koju se puca pada u vodu blesavim kill streakovima i lvlanjem. uglavnom, igra je zabavna, daleko od toga da nije, ali pricat o nekakvom velebnom multiplayer skillu je za puknut od smijeha. prema tome, nije dobar primjer za ociglednu manu bezicnih miseva kod igranja FPS-a. ![]() |
|
![]() |
#24 |
Guest
|
Svaka čast CoD-u. Ali prave skill FPS igre su tipa Quake 2, CS, UT... Zbog same brzine igre bi ipak na najvišu točku stavio quake 3. Primjer. Počinje tek od 25 sekunde. Na žalost sam popušio kroz zadnjih 10 godina hrpu demo-a koje sam imao u samom quakeu, a i da nisam mi se ne bi dalo ih snimat frapsom ili necim trecim. Ovo je prvo što je izgledalo barem remotely oke kaj sam našao na youtube-u (iako osobno preferiram striktno 1vs1 mečeve) http://www.youtube.com/watch?v=iPfaQ...om=PL&index=15 Danas je "svaki" miš koji se polovno može nabaviti za 100+ kuna dobar. Ali samo će jako rijetki moći iskoristiti što im pružaju skuplje verzije. A taj mali edge u svakom slučaju neće imati skilla da iskoristi 99.99% igraće populacije. Zajedno samnom. |
![]() |
#25 | |
NITKOV
|
Citiraj:
Igra nema movement - pojasni malo, nisam još čuo za izraz. Aim se svodi na sprayanje? Daj ne budali. Ekipa s sprejalicama NIKAD ne može bit konkurentna ekipi s single fire oružjem ako je riječ o fajtu na daljinu. Kad dođemo na blizinu, stvar se mijenja. Zašto? Pa zato što sprejalice i jesu oružja za blisku borbu, mada skilleru obično ni to nije prepreka. Meci prolaze kroz zaklon? Ne od svih oružja. Al ne kužim u čemu je problem. Meci i inače prolaze kroz zaklone. Za očekivati je da ću stat iza drvene ograde i ostat živ? Mda.... Kempanje najučinkovitija taktika? Ziher. Poznato je da kemperi dugo žive, aha. Kemper može naživcirat, al da kemperi imaju najveći score na kraju partije, teško. Bar tamo gdje ja igram. Za cod 4 ja teško mogu reć da je igra spora. Male mape, a takva ih je većina, nikako ne mogu bit spore. BF2 i ostatak franšize da, zbog kilometarskih mapa. Kill streakovi i lvlanje ti smetaju? Pa nemoj igrat, meni ne smetaju. Zašto? Zato što nisam od onih što cvile i sve im smeta. Smeta im što netko snajpa, smeta im što netko koristi P90, smeta im što netko koristi GL, smeta im što netko koristi claymore, smeta im što neko ima juggera, smeta im što netko baca smoke... Pa nemoj igrat tu igru, milioni drugih hoće. Ako je oružje stavljeno u igru, meni ne smeta i ništa ne spriječava ni mene ni druge da to oružje koristim. Za ove kojima sve smeta postoji jedna mapa za cod uo. Ne znam točan naziv al mapa je streljana, imaš samo kar a ispred tebe na različitim udaljenostima s lijeva na desno klize mete raznim brzinama. Tu se može lijepo vidjet skill, al čini li to igru zanimljivom i zabavnom. Ne. Dosadi za 10 minuta. Tak da se ne slažem s tvojim činjenicama. Možda zaista treba više skilla za neku drugu igru, recimo quake i ut (za cs nikako (IMO)) al nama te igre ne pada na pamet igrat pošto nam nisu zabavne ko CoD. A zabava je ono što moja ekipa traži svaki petak u jednoj igraoni. Al ovo je otišlo u žešći OT i sumnjam da smo raspravom pomogli čovjeku.
![]() |
#26 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
po mome iskustvu u igranju FPSova (brzih) i radu (radim u grafici pa mi je mis bitniji od noktiju) mogu reći da je od pojave mx 1000 svaka prica o prednosti zicanih miseva glupost. imam 2xmx1000 (naposlu i doma), s tim da mi jedan zadnjih godinu dana stoju u u ladici, zao mi ga se rijesiti, a zato jer sam presao ma MXrevolution, koji je odlican mis, ali zbog drugacije ergonomije i tezine meni ne odgovara za igranje. However, MX1000 je za igranje brutala. Remapal sam si svih 8 dodatnih tipki i sve radi beba. nakon sile rasprava s ekipom u klanu zakljuceno je da je ta prica sa zicama postala stvar proslosti. P.S. nema tog misa koji nadoknađuje neimanje skilla |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#28 |
Premium
|
Ma pusti ih fanatik, samo znaju flejmat i pricat gluposti bez pokrica. Zato i nisam tija nista pisat na tvrdnju da COD nije skill igra, a sad vidim i da je spora i da nema "muvment" ![]() Ako ne znate postoji PROmod, volija bi tamo vidit sve ove koji tvrde da to nije skill igra. HC mod je za zabavu i nije relevantan. Btw zasto je COD4 druga najigranija online multiplayer igra na svijetu kad je takvo sranje, WOW je prvi a COD2 drugi. I da, dosta vise OT-a. |
![]() |
![]() |
#29 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
#30 |
Premium
|
Kakva razina, quake usporedjujes s ovim. Gluposti. Ovdje ipak treba malo vise taktike, uigranosti i skilla nego u quakeu. http://www.youtube.com/watch?v=AY_TzB66S8g&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=drz8dBASu6Y&hd=1 Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 06.10.2009. u 15:38. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|