|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Java aplet problem
Evo imam problem sa spajanjem na mysql server sa apletom kada ga pokrećem sa web stranicom. Da pojasnim. Napravio sam poveći aplet koji mi unutar java developera (10.0.3.3) radi savršeno i potpuno kako treba, spaja se na bazu i svi library i klase što se tiče Mysql-a su dobro namješteni. Problem se javlja kada pokrećem aplet kao samostalnu aplikaciju unutar browsera. To je samo testiranje lokalno na računalu nije isproban daljinski pristup, ali kada pokrenem aplet pokrene se bez problema dobijem ono što i treba ALI ![]() Code:
SQL greška: com.mysql.jdbc.exceptions.jdbc4.CommunicationsException: Communications link failure The last packet successfully received from the server was 1.252.442.278.781 milliseconds ago. The last packet sent successfully to the server was 0 milliseconds ago. Je li uopće to moguće nekako natjerat da radi budući da neke stranice na netu upućuju da čak nije moguće ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako jest možete li u kratkim crtama napisat upute? ili barem dat ideju što isprobat? Stvarno bilo kakva pomoć u pravom smjeru bi bila dobrodošla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|