|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Disk Corrupted And Unreadable
Imao sam problema s kompom, na kraju je ispalo da je procesor crknuo.. no to nije bitno jer je rješeno. Ugl prvo sam se igrao s norton ghostom jer sam mislio da je windowsima odzvonilo i čini se da se pri tome jedna particija zeznula... Kad sam sad lijepo pokrenuo frišku instalaciju windowsa s novim procesorom unutra, jedne particije nije bilo u my computeru. U disk menagmentu je bila, al je pisalo da je prazna i healthy (unknown partition). S paragon partition menagerom sam joj assignao slovo, i ostalo se u njemu sve čini uredu, pa čak i točno prepoznaje zauzet prostor (150/170gb). I u my computeru se pojavio disk, al kaže: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted or unreadable. Probao sam i Active@ Partition recovery. On ga prepozna ko normalni disk, samo što omogućčava i pregledavanje podataka.. i svi podaci su na mjestu. No ukoliko skeniram disk u potrazi za particijama pomoću Active@, G:\ particiju označi kao BAD. Disk je segateov od 250gb, i ima još 2 particijie od po 31gb, s tim da je jedna sistemska.. HELP!! EDIT: zaboravih reć da ga ovi programi prepoznaju kao NTFS, al u my computeru piše raw. Zadnje izmijenjeno od: speedy051. 24.08.2009. u 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
ajd fino ubaci unutra kakv linux cd pa ga digni s cda i vidi mozes li iz njega procitati s particije i spasitipodatke...format diska ti ne gine |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
a to je i problem, prevelik je disk da bi spašavao, ugl su programi gore, morat ću ih sve ponovno instalirati, zato bih spasio particiju ako je moguće |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|