Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.08.2009., 17:15   #1
speedy051
Premium

Datum registracije: Jul 2007
Disk Corrupted And Unreadable

Imao sam problema s kompom, na kraju je ispalo da je procesor crknuo.. no to nije bitno jer je rješeno. Ugl prvo sam se igrao s norton ghostom jer sam mislio da je windowsima odzvonilo i čini se da se pri tome jedna particija zeznula... Kad sam sad lijepo pokrenuo frišku instalaciju windowsa s novim procesorom unutra, jedne particije nije bilo u my computeru. U disk menagmentu je bila, al je pisalo da je prazna i healthy (unknown partition). S paragon partition menagerom sam joj assignao slovo, i ostalo se u njemu sve čini uredu, pa čak i točno prepoznaje zauzet prostor (150/170gb). I u my computeru se pojavio disk, al kaže:
G:\ is not accessible.
The file or directory is corrupted or unreadable.

Probao sam i Active@ Partition recovery. On ga prepozna ko normalni disk, samo što omogućčava i pregledavanje podataka.. i svi podaci su na mjestu.
No ukoliko skeniram disk u potrazi za particijama pomoću Active@, G:\ particiju označi kao BAD.

Disk je segateov od 250gb, i ima još 2 particijie od po 31gb, s tim da je jedna sistemska..

HELP!!

EDIT: zaboravih reć da ga ovi programi prepoznaju kao NTFS, al u my computeru piše raw.

Zadnje izmijenjeno od: speedy051. 24.08.2009. u 19:05.
speedy051 je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2009., 00:52   #2
Horazon
Registered User

Datum registracije: Aug 2009
ajd fino ubaci unutra kakv linux cd pa ga digni s cda i vidi mozes li iz njega procitati s particije i spasitipodatke...format diska ti ne gine
Horazon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2009., 19:16   #3
speedy051
Premium

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Horazon Pregled postova
ajd fino ubaci unutra kakv linux cd pa ga digni s cda i vidi mozes li iz njega procitati s particije i spasitipodatke...format diska ti ne gine
a to je i problem, prevelik je disk da bi spašavao, ugl su programi gore, morat ću ih sve ponovno instalirati, zato bih spasio particiju ako je moguće
speedy051 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno