|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Problem sa zvučnicima na laptopu (Windows Vista)
dakle laptop je lenovo 3000 n 100 , koji je do prije par dana radio super, prije par dana je hard disk "izgorio" te sam nabavio novi ugradio ga i instalirao vistu (vista- jer imam originalnu licencu za taj lap ) nakon cijele instalacije sve radi super osim zvucnika , uopce ih nemogu odabrati u playback devices ili bilo kako , stalno mi odabire neko pojacalo , evo i screenshot ![]() jednostavno taj uredjaj radi , ali to nisu zvucnici iz lapa ...dakle zvuka nema... i da jos jedan problemcic , nemogu aktivirati vistu nikako , imam original cd i naljepnicu ali kaze da je vec aktivirana, dakle kako opet aktivirati win koji je vec aktiviran , isti je komp ali drugi hard... Zadnje izmijenjeno od: Aureus. 24.08.2009. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Za prvo jesi li instalirao drajver za audio karticu ? Vidi Lenovo support stranice za tvoj model. Za drugo zovi Ms Hrvatska i pitaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
probaj preko windows updatea-a ili ako imas cd sa driverima instaliraj(prvo unnistaliraj) za drugo ti je vec receno,ili zovi njihov besplatan telefon meni su pomogli oko windwos xp licence |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|