|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kuciste kao thermaltake lanbox lite, ali za full ATX
Naslov kaze sve, trazim sto manje kuciste za full atx plocu. Hladjenje unutar kucista nece biti problem jer cu CPU/chipset/mosfet/full cover graficka ici preko vodenog hladjenja ciji ce radijator biti izvan kucista. Trazim nesto slicno TT lanbox lite, jako mi se svidja kuciste jer se tacna (tray) lako moze izvuci, sve je unutar kucista pregledno, a i estetski je kuciste bas lijepo. Trenutno imam prvog Stackera, fantasticno kuciste, ali mi zjapi prazno jedno 70%. Previse mi mjesta zauzima u sobi... mozda jednog dana kada na katu sagradim sobu samo za sebe budem imao mjesta za njega... U kuciste bi islo napajanje klase Cors HX750 (ne nuzno to, ali vjerojatno ce napajanja iz 80% silver/gold klase biti tih gabarita). Bilo kakav savjet je dobrodosao. Buduci da u kupovinu necu ici "jucer", mozete mi savjetovati kuciste koje bi u dogledno vrijeme trebalo doci u nase ducane. Pozdrav svima i unaprijed zahvaljujem na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
lian li pc-a05 Stoji mi zapakirano tu na poslu ![]() Seth je i rivju napisao... Ja mijenjao upravo friško kupljeni TT lanbox za lian li-a ![]() Daj samo reci, hx750 ima negdje kod nas za kupit? I što je sa ekw, ne odgovaraš na pm koji sam poslao jučer.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 14.08.2009. u 15:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?p...04c97e795073d0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Meni iskreno ta tacna koja se da izvuč nije nešto što bi mi predstavljalo odlučujući faktor pri kupnji. Štoviše, nisam ni znao za to prije neg sam ga otvorio... Ono što se meni svidlo kod lanboxa je bio VFD modul, onaj ekran s daljinskim. A nisam doživio ni da ga upalim, već je otišo ča ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni to jest zgodno, pogotovo jer svako malo nesto cackam po PC-u. Ma ono sto jest moja tiha patnja jest da kanta pored stola nije tako velika. No eto, treniram svoj google-fu i pronasao sam neka kucista koja idu u midi kategoriju, a izgledaju atraktivno. Ful bih volio staviti kantu na policu pored stola, a radijator od jugica na policu ispod. Sa Stackerom to je misija nemoguca jer je ogroman! Isto tako, kod Stackera mi je tlaka vaditi HDD-ove. Moras skinuti obje bocne strane te vaditi kompletni kavez za diskove van. Ne mogu vjerovati (nisam dugo pratio trziste kucista) kakvog kica ima u kategoriji PC kucista... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|