|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
titlovi i txt, srt, sub ekstenzije
Dobih cd s filmom u divxu, film ....avi a titl.txt Napravim konverziju ekstenzije titl fajla u sub.txt i složim novi cd s time ali titla pri playu nema. Zna li netko?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Covjece malo vise podataka. Koji program koristis za gledanje divx-a il to opet pitas za onaj LG DVD/Divx player. Konverziju napravi u Subtitle workshopu. Imas ga na nekim Bug dvd-ima, ili tu s neta: Subtitle workshop Otvoris ga. Ucitas film,ucitas subtitle (taj .txt) i izaberes save as pa izaberes neki drugi format i ola zacas gotovo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: titlovi i txt, srt, sub ekstenzije
Citiraj:
jesi li stvarno s nekim programom konvertira tip subtitlea ili si samo preimenova datoteku?
Zadnje izmijenjeno od: Tooma. 21.12.2004. u 05:02. |
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Dodatno pojasnjenje panorami ![]() Dakle nakon sta si ucitao film i subtitle ako hoces ispod subtitle mozes mijenjat ili sam napisat za neki film koji isti nema al to se nikom neda. Ono sto si pitao : Nakon save as otvori ti se prozor sa 8 redova razlicitih formata tebi treba onaj u 2 redu i 6 stupcu dakle DVDSubtitle. Pazi sad:ne stisci coustom format vec na ikonu DVDSubtitle klikni 2 puta misom kao kad otvaras neki prozor i onda ti se otvori novi prozor u koji upises novi naziv koji ce imati ekstenziju .sub koja tebi treba. Dakle obavezno otvori folder gdje ti je film i vidi tocno kako je zapisan naziv filma dal je npr.: Bourne supremacy.avi il Bourne_Supremacy.avi il Bournesupremacy.avi ili nesto slicno... I upisi doslovno (samo bez onog .avi) u taj novootvoreni prozor dakle: Bourne supremacy ili Bourne_Supremacy ili Bournesupremacy Klikni na save i to je to. Dobio si .sub subttitle s identicnim nazivo kao i film.Nadam se da sam pomogao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
ne ide, pa ne ide...
Hvala E.T. za trud i pojašnjenje. Napravio sam sve po uputama, tj. u istom su folderu : naziv filma.avi i naziv filma.sub. Kad pokrenem u Divx playeru, nema titla a u subtitle workshopu sve radi bez greške. Čak sam probao napraviti istu proceduru sa srt ekstenzijom ( prvi dio tog filma je titlovan sa srt ) pa opet nije išlo. Ima li rješenja??? ( osim ako ono nije u legendarnoj čevapdžinici, na nekom nogometnom igralištu ponad Rijeke ??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
podrzava li ti opce titlove taj player koji koristis
![]() |
|
|
Oglas