|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Digitalac do 1000kn
Treba mi digitalni fotoaparat, sa dobrom kvalitetom slike i da obavezno mogu snimat u razoluciji 640*480 30fpsa do kapaciteta kartice tj. da nije ograničeno snimanje..Do max. 1000kn, ni lipe više! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Izgleda da je najbolji za te pare ipak KODAK EasyShare M1033 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
za tu lovu koji god uzmes isto ti je... gledaj samo koji tebi vise odgovara... ja uzeo crnog sonya w120 jer mi najvise svidio od njih par, a svi su bili tu negdje... za moje potrebe odlican, znaci tu i tamo koja fotka i to je to (teski amater ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
da dobar je... sad je najjeftiniji na nabava.net skoro 1200kn http://www.btc.hr/ProductDetails.asp...ffd&pgoid=1017 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ne da dobar nego spaceshuttle za sve sonye koji nisu SLR....... Sestra brije na Sony i njihov Carl Zeiss i svaki fotic mora bit Sony s tom lechom a ja sam procitao da je Ixus 80 "sidearm" kod svakog iole ozbiljnijeg fotografa/papparazza.....kupio i mogu stvarno reći da je za Sonyeve modele u toj kategoriji izmislio digitalnu fotografiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Koji model, to nisam vidio na canonu koji je iole pristojan, ako nije ova "konzum" klasa iz kataloga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
SX serija Powershot A serija Caka je u tome da moraš gledat detalje na obrubu objekta. Za normalni print nije problem al ako zumiraš sliku problem je očit. Kod nekih nije toliko naglašen kod drugih je. S druge strane kad gledam fotke frendovog FZ28,novog TZ6/7 te starog TZ5 i mog favorita LX3-toga nema,slike su dosta čiste i čak bi se usudio reći detaljnije.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / Micron M.2 2242 1TB / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad L15 Gen 1 || Intel Core i5 10210U / 16GB DDR4 / WD SN730 256GB / Intel UHD / Fedora Workstation 42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel ima nesto ok, za jos manje pare? trebao bi mi neki digitalac sa ok slikom, blicom i videom, uglavno za snimanje/slikanje nekih festa/provoda? Bitno da ima dobar blic i da je sto manjih dimenzija i da kosta sto manje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
tak da ovo bas i ne stoji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Svaka cast panasonicu, ali aparat koji nesto vrijedi uvijek mi je iz Canon kuce, a moju tvrdnju je potkrijepio trouble. Nemojte porediti Canon iz Konzuma sa boljim modelima, uzmete vrh panasonica i poredite sa dnom Canona pa pricate gluposti.
![]() |
#20 |
Premium
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#23 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Nikon prevladava,Canona ima,Olympusa josh manje....govorim o branši sportskih fotografa jerbo eto,imam jednog u familiji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||||||||
Premium
|
malo si se zahebo, lumix(panasonic kako hoces) lx3 3300kn, a popapa za doručak 500kn skupljeg canona g9 tak da mi je to opredjeljenje nikon/canon totalna glupost, al nema veze edit: meni ovo sasvim lijepo zvuci za 1189kn: KODAK v1273
Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 23.07.2009. u 13:08. |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
našikan pravim haos
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
lijepo sam napisao da je na papiru ovaj kodak daleko bolji... u praksi neznam niti me zanima, al za te novce sumnjam da iti jedan može dati i polupristojan rezultat... pa bi iz tog razloga osobno radje gledao da mu je barem ekran velik i da ima kakav god, ali hd video .... baterija se uvijek moze narucit dodatna... evo ja preko ebaya uzeo za 50kn i traje kao originalna ako ne i vise i da, nemam ja sta stobom pricat vise, kad neznas za nista osim canon/nikona, jer da znas znao bi da je npr. panasonic lx3 najcjenjeniji i najbolji mali aparat na svijetu a ne canon, toliko od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Ako je taj panasonic isto na papiru jebi ga onda, nedavno sam koristio G9 i tesko ga moze neka igracka pojesti za dorucak, aparat je zvijer a to se vidi i po tome sto ga dosta profesinalnih fotografa koristi kao pomocni aparat, a sto se tiice toga Nikon protiv Canona to nije jednostavno jer obadvije firme su vrhunske i tesko se moze reci koji je bolji to se mjenja od modela do modela, ako neko koristi u svrhu sportske fotografije nikona neznaci da je bolji a ni gori nego stvar navike i preferiranje pojedine marke. P.S. Imam ja kolegu modni novinar on samo koristi Canona sto neznaci da je bolji nego lik voli samo Canona, jos nakon par promjenjenih modela ima opreme kamion koja odgovara za svaki pa je i to odlucujuce.
![]() |
#28 |
Premium
|
jedno je voljeti marku, a drugo podcjenjivati ostale, sto se ovdje radi... i lx3 daleko od toga da je jak samo na papiru... otvori anketu na bilo kojem foto forumu lx3 vs g9 i vidjet ces da ce otprilike 90% bit na strani panasonica, srazlogom! Samo kazem da Canon i Nikon nisu nikakvi bogovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Mislim,ako si stvarno ozbiljan provjeri dvije boldane ustanove,kažu da je u Kamporu more 27 sad i da svi uživaju ![]() I halo,za kraj,nitko ne sumlja u LX3,kvalitetan je to proizvod,al brate 500€ košta. Hajmo dalje..... 500€ je 3650kn.....to je 3,65 puta VIŠE od autorovog pitanja: DIGITALAC DO 1000KN EOD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
|
nisam primjetio da ovaj kodak nema autofokus... al nema veze a ixus 80 vjerojatno daje bolje slike, ali ne iz razloga sto je canon nego zato sto je iz vise kategorije, stariji model i cijena mu pala.... bar se tak da zakljucit po akcijama jer po normalnoj cijeni i u klasi do 1000kn sumnjam da ima neke zamjetnije razlike osim onih konfekcijskih - veci ekran/manji ekran itd. pa sam iz tog razloga reko da bi meni takve sitnice bila vodilja pri kupovini digitalca do 1000kn, a ak se nadje neki stariji model na snizenju za istu lovu.... naravno da bi se i takvog trebalo ubacit u bubanj i dat mu prednost ispred novog za istu lovu, jer je iz vise kategorije a tu pricu o aparatima skupljim od 1000kn, ili 500eura nebitno, je ubleha sam zapoceo izjavom: "Canon je canon, dalja polemika je suvisna." ili ovim: "aparat koji nesto vrijedi uvijek mi je iz Canon kuce" .... i ne cini mi se da je tu pricao samo o aparatima do soma kuna Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 23.07.2009. u 17:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|