|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dell Vostro A860
Pozz... Trebao bi neki jeftiniji laptop koji na sebi ima pcmcia utor. Treba imati pcmcia zato jer imam jedan specifičan uređaj koji se spaja na serijski port, pa bi ga spajao na laptop preko pcmcia kartice. Za oko mi je bila zapela Toshiba A300-24X, ali Toshibe nemaju pravi pcmcia nego express card 54, a nisam 100% siguran jel bi to šljakalo. Od svega šta sam gledao kao opcija mi ostaju taj Dell http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=010.600.204 ili neki od HP-ova u tom rangu cijena (3500-4000kn), ali nisam baš nešto oduševljen tim budget HP-ovima. Plus Della je 3 godine garancije, a minus su samo 2 usb-a (ali to bi riješio usb hubom) i nedostatak webcama. Ima li nešto pametnije u tom cjenovnom rangu a da sam propustio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nije loš taj Dell, makar ima dosta zastarjele komponente(proc, grafička). Zbog garancije vrijedi toliko. Mogao bi se naći (po komponentama) i bolji laptop, ali s kraćom garancijom, pa je upitno koliko se isplati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, bolje izgleda Lenovo, ali nažalost i on ima express card umjesto pcmcia. Koliko sam uspio pronaći na netu to dvoje nije kompatibilno, tako da mi je to dodatno suzilo izbor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|