|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
laptop za fax
Frendica mi krece na fax i treba joj laptop. Ona se ne kuzi u to bas nikako a ja znam nes sitno al nikad nisam bio bas previse u kontaktu sa prijenosnicima tako da nam treba mala pomoc onih koji se u to kuze. Dakle koji brandovi su najisplativiji/najkvalitetniji(barem okvirno)? Lap joj treba za office, net, tu i tamo koji film na dvd-u il divx, bilo bi dobro da ima ugradjen bluetooth i wireless, ekran mislim da nije potreban veci od 15.6". Ne mora bit neka superkvalitetna i superskupa zvijer ali bilo bi dobro kad bi mogao izdrzat par godina studija bez kvarova. Znaci zanima me kojih bi se brandova bilo dobro pridrzavat u potrazi za lapom a koje treba izbjegavat ili jos bolje ako neko ima prijedlog kakvog konkretnog modela s kojim ima iskustva ili zna da bi bio ok a odgovara gore navedenim uvjetima neka da link pa cemo pogledat. Unaprijed hvala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Obzirom da je pripadnica ljepšeg spola, estetika igra bitnu ulogu u izboru ![]() Za navedene potrebe i oni najjeftiniji će i više nego dobro odraditi posao. Ono što je bitno je to da (bez obzira na proizvođača i cjenovni rang) dokupi dodatno jamstvo. I neka razmisli o 13,3" modelima (poput ovog). Puno veća mobilnost, uglavnom bolja autonomija (navedeni u startu ima 3god garancije). Skuplji su, no sa razlogom. No mislim da bi ipak bilo najpametnije da prvo definiraš cjenovnu granicu, pa će ti onda drugi lakše pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
13,3" ??? Pa prvo treba vidjeti da li će joj to biti jedini komp ili ne. Ako će stvarno služiti samo kao prijenosni onda OK, ali ako će to biti jedini komp onda zaista nema smisla tako mali ekran imati... A koji? Možda neki HP iz b serije, ali oni manje više imaju svi neki socijalistički dizajn, nemam pojma jel dizajn igra kakvu ulogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bit ce podstanarka pa ce joj to bit jedini komp tako da mi se cini da bi 13,3" ipak bilo premalo. Cijenovni rang jos nije definiran jer smo prvo mislili pogledat sta se nudi i kako se uopce krecu cijene pa onda definirat. Dizajn nije tolko bitan, bitnija je kvaliteta i funkcionalnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Nešto od Della recimo, solidan izgled i funkcionalnost, te pogotovo jamstvo. Npr. Dell Inspiron 1545 ili nešto kvalitetniji, što se vidi i po cijeni, Dell Studio 15. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|