|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() dakle skinula sam windows 7, i imam tv karticu terratec cinergy HTPCI MKII za to ne mogu pronaći driver, a ne želim mjenjat karticu, pa ak ima itko kakvu ideju il link bila bih zahvalna da napišete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
debeli oklopni pacov
Datum registracije: Mar 2009
|
Pokušaj s driverima za Vistu - trebali bi raditi! Ako ne rade.. jbga, nazad na Vistu/XP. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
thx za savjet,al ne radi s tim driverima.....strpit ću se još malo kad mi je windows 7 super,možd se nađe neko rješenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Probaj reinstalirat karticu iz device managera, desni klik i update driver. Meni moja XXS nije htjela odmah, ali je poslije proradila. Jedino je slika malo zrnasta, ne vidi se na prvu ruku skoro ništa, nego tek kad su titlovi i sl.
![]() |
#6 |
Registered User
|
neće nać drivere u tom device manageru....tak da zasad ništ nije upalilo al hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hm, koje drivere stavljaš? Trebalo bi raditi s nekim BDA driverima, a možda ako instaliraš sa cd-a koristiš ne-BDA drivere.... (al onda ti treba i neka aplikacija za gledanje TV-a koja koristi BDA kartice, a ne ona original od kartice koja radi možda sa ne-BDA driverima). Na kojim Windowsima ti radi? XP-u ili Visti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo samo da napomenem da moj yakumo quickstick dvb-t usb stick radi na Win7 x64...sa driverima od Freecom USB sticka za Vistu x64 ![]() BTW. Taj Yakumo, HAMA, Freecom i još nekoliko proizvođača i "proizvođača" je prodavalo svojevremeno isti stick samo rebrandan...yakumo vjerojatno propao, hama ima drivere stare, a freecom ima aktualne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|