|
![]() |
#1 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Nova zvucna.
Tremo bi novu zvucnu. Treba burajzu zbog gitare, simuliro bi procesor i pojacalo za elektricnu gitaru. treba podrzavat neki KXProject drivere. Jel bi valjala sta ona Audigy LS iz vemilovog cjenika za 200kn. mal me zbunilo ovo: Podržani OS i standardi - Windows® 98SE, 2000, ME and XP - Sound Blaster MIDI and General MIDI - Microsoft DirectSound , DirectSound 3D & derivatives - Plug and Play - Sound Blaster PCI - EAX ADVANCED HD - EAX - PCI 2.3 compliant - AC97 compliant - Dolby Digital Ak bi kupovo kupovo bi da se rjesim smrdljivog AC97, pa me zanima jel to sam podrzava taj standard ili ima neke veze s njom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
KXProject su driveri za Creative zvucne kartice... koje su ok za kucnu upotrebu... a sad da li ce to tvom bratu odgovarat... iovako ce imat nekakvo predpojacalo... jer sumnjam da ce gitaru obicnim chinchem spojit u zvucnu... Terratec je navodno nesto bolji ali mislim da ce i ovaj Creative isto bit dobar...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
AC97 je samo standard koji neka zvučna kartica/zvuk na ploči moraju podržavat da bi dobile oznaku AC97...bilo bi smiješno kad bi sad kupio neku zvučnu karticu koja nema certificiran AC97. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|