|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Formatiranje HDD-a iz Viste
Ljudi, sestra mi je kupila laptop sa instaliranom Vistom ali želi da ih obriše i instalira Win-XP ali neznamo kako se to radi. Sa xpijem znamo kako se fomatira ali vista nam je problem. Moželi ko da objasni kako se formatira HD iz viste |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pa zar nije nepotrebno brisat (system disk, active) koji se uz to nemože obrisat iz host OSa, ako znač instalirat XP onda samo prilikom setupa (plavi ekran) pobrišite particije, i kreirajte nove po želji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ili skini Hiren's Boot CD na kojem imaš programe za upravljanje particijama i to sve radiš bez obzira imao Vistu ili XP.
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Slučajno imam taj "Hirens Boot" ali nije mi jasno kako sa njim mogu da obrišem vistu i instaliram XP. Nakon šta se podigne "Hirens Boot" šta dalje, ako možeš malo da pojasniš please. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Napravi si prije recovery dvd za Vistu. Da nebi bilo plakanja kasnije. Za xp vjerojatno neces ni drivere nac, ustvari, siguran sam u to. a za instalaciju i formatiranje ti je dovoljan boot XP cd. Samo gledas sta pise na ekranu i picis. Za sve ostalo postoji hitna sluzba. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|