|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
VCD u divx...
dakle...situacija slijedeca.. napravio capture u mpeg po VCD presetu (Leadtek WinfastXP)... s cim to najlakse u 2-3 poteza bacit u divx da mogu zaprzit na DVD pa gledat na standalone divx playeru...??? Capture bi bio u mpeg2 ili necem jacem da stroj nije tak slabi... dakle... MPEG u divx u jedan il dva klika misem...?? Dr. divx? (nije za mene inace bi Gordian vec radio....) treba mi najednostavnije moguce rjesenje...
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
VCD mozes zaprzit i direkno gledat u playeru, nema razloga za konverziju
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
oki... vidim da nisam bio skroz jasan... ideja je bila znaci snimljeni materijal prebacit u divx, napravit nekakve menije i onda na DVD zaprzit... obzirom da bi htio ustedu prostora, tj. da ne przim na DVD po 1 film/seriju stogod... any chance da se to izvede??? DVD je ujedno i divx player.... pa zasto to ne iskoristit? Vama deckovi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
-menije koje napravis za divx/xvid na PC-u, u Stand alone playeru neces ni vidjeti (Ako su radjeni npr sa autoplay menu builder) 2) kodiranje u xvid traje i traje a VCD je vec sam po sebi dosta los, tak da mu rekodiranje bas nece pomoc 3) Na mom Stand alone playeru(YAMADA) radi ako VCD video foldere zaprzim na DVD. tad ne starta sam kao da je VCD disk, ali se svaki moze posebno pokrenut ulaskom u folder. sa konverzijom VCD u Divx nemam iskustva, a mislim da nikad necu ni probat, ali ak jos nisi odustal evo link na neki tool za to:http://www.artech365.com/ ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 11.12.2004. u 14:00. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|