|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
(riješeno) Problem s video datotekama i windows explorerom
Jučer mi se pojavio ovaj problem kojeg prije nisan nikad ima; svaki put kad kliknem desnim klikom miša na neku video datoteku (da bi ju eventualno izbrisa, kopira ili uša u propreties) strelica miša mi se odmah pretvori u pješčani sat te koju sekundu kasnije mi slika ekrana poblijedi i otvori se prozorčić na kojem piše "windows explorer has stopped working" i odmah potom "windows explorer is restarting" te mi se ekran vrati u prvobitno stanje znači prije nego li sam kliknuo s desnim klikom na video datoteku. Jedina stvar (koje sam svjestan) koju sam radio prije pojave spomenutog problema jest instaliravanje KM Playera da bi mogao gledati film čija datoteka nije bila gledljiva s GOM Playerom (koji mi je bio glavni video player dok nisan malo prije pojave problema postavio kao glavnog playera Windows Media Player koji mi je i sada glavni player jer neće da se promijeni) i WMP-om. Inače taj KM Player sam izbrisao ali nije mi se ništa promijenilo. Što mi je za raditi? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ima li kakvog "smeca" po kompu s neta? Provrti HijackThis pa ga logfile postaj tu ili provjeri logfile ovdje http://www.hijackthis.de/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ubuduće za alternativni player preporučujem Media Player Classic, a s ovim KM Playerom si pokupio nekakvu zarazu s neta prilikom downloada čini mi se, izvrti avast ili AVG malo pa vidi ako se da naći koja boleština ![]()
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo stavija san taj log file, bio sam i malo pregleda al ću radije prvo čut vaše mišljenje. ![]() Inače ja iman ovaj NOD 32 koji mi u zadnja 4 mjeseca otkad iman ovaj kompjuter redovno pronalazija viruse i bio vrlo pouzdan te nisan ima nikakvih problema s virusima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Mislim da je problem u codecima, bar je meni tako bilo kada sam zabrljao sa masom codec packova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
I nisan spomenija da mi svi ti videovi rade normalno samo ne mogu ništa desnim klikon na njihove ikone čak ne mogu brisat s "delete" tipkon na tipkovnici već ih moran pribacit u folder pa onda brisat cili folder. Zadnje izmijenjeno od: Antenov. 25.06.2009. u 00:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() http://forum.pcekspert.com/showthrea...=29285&page=15 Samo da spomenem da mi NOD 32 provjera nije otkrila nikakav virus. Peace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
HVALA na pomoći, ne bi ja to skužija do penzije ![]() Zadnje izmijenjeno od: Antenov. 25.06.2009. u 00:30. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|