Evo danas mi je bilo dosadno pa sam pokrenuo BFH nakon dugo vremena, i mogu vam reči da sam se jako ugodno iznenadio. Imam beta key od prve bete, i mogu vam reči da se do danas mnogo toga promijenilo, na dobro. Ne bi to bilo toliko iznenađenje da BFH ne razvija EA/DICE. Igra je u beti valjda već oko 1 god i još nije najavljeno kada mi moglo izaći(ili ja nisam nigdje našao). Kao što sam naveo iznenadio me stav EA koji je u jednom intervjuu(valjda se tako piše) izjavio "We want to make good game". I stvarno mi se čini da je tako, pratim BFH forum i stvarno devovi slušaju korisnike, nekad je igra imala puno bugova i 1 klasa (Gunner) je bila overpowered. Korisnicu su pisali to i do sljedećeg patcha su to ispravili. Isto tako u drugoj fazi bete je Comando bio overpowered i kad sad upalim igru i to je ispravljeno, stvarno nema klase koja bi bila overpowered, da ne govorim o ostalim "bugovima" s tenkovima-dinamitima, avionima i svemu ostalomu. Možda nas EA ipak izenadi i izda kompletni proizvod nakon niza poluproizvoda.