|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
download sa hrt stranice
Kako napraviti download videa sa stranice HRT-a. Večeras je bio Ćiro u Otvorenom i nisam stigao na vrijeme a volio bi imati u kolekciji taj njegov šou. Ima li kakav program koji bi mogao downloadati? Ako sam promašio podforum, moderatori napravite korekciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam probao u front page učitati onu stranicu gore napisanu u mom prethodnom postu ali nije bilo moguće. A inače sa youtuba sa orbitom skidam bez problema video. Ovdje nije radilo. uglavnom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DownloadHelperom sam krenuo skidati pa samo copy/pasteao link...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Zanimljivo da mi se ovo ne otvara ni ne sprema u svim browser-ima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
nisam baš najbolje shvatio kako se download helperom može pokrenuti download, ali kada se zatraži "wiev page source" stranice onda se može naći file BTW onaj liknk nije na ćirinu emisiju nego na dan ranije. Ćirina je http://www.hrt.hr:81/v/196/otvoreno1806_512K.flv |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |