|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Sreet fighter 4
Evo benchmark za skinit od igre street fighter 4,igra izlazi uskoro Dosta lijepo izgleda ![]() http://www.gamershell.com/download_47126.shtml evo i moj rez: ![]() Street nisam igrao jos od doba super nintenda,super osvjezenje za PC |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
budem i ja probal pa stavim rezultat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Bazinga
|
baš završio sa svojim. btw. ovo su defaultne postavke osim 2xAF i jos neke sitnice, a sa svim na full na 1024*768 iam 42+ fps-a
![]() |
#8 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
-laptop iz moj komp: -sve high (AA off) SCORE: 7617 AVERAGE: 44.15FPS OS: Windows 7 Ultimate CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz Memory: 3072MB Graphics Card: NVIDIA GeForce 9600M GS Display Setting: 1366x768 60Hz kak ste uspjeli napravit SS? PrtSc mi ne sljaka, tj kad pejstam u irfanu ili paintu dobim crnu sliku. BTW- kako se ovdje radi o laptopu mogu samo reci da je ovo fino optimizirano ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Jep, vani je i super je.. iritiraju me samo one dosadne animacije između rundi i slično.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Neda mi se igrati takve igre, ali kad se samo sjetim dobrih starih vremena Street Fightera sa Sege Saturn... ehhh, Ryu, Ken, Blanka, Vega, Guile, Cammy, Sagat, Balrog ![]() Neznam, možda jednom i probam Ima dosta novih likova.
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
igrica je super ali imam problem.nekad kad udem u igricu igram je sve normalno a nekad mi FPS zna biti 30 (prije je bio 60)u benchamrku imam na toj istoj rezoluciji 78 FPS-a.u cemu je problem?dal igrica ima neku gresku pa ce neki patch doci ?POMOC!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Odlična igra ![]()
![]() |
#20 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto i ja odigro... Igra je katastrofa, al to je vjerovatno jer ja sam odrasto na MK, a ovo ko mali nisam nikad ni htio pipnut. I cak mi je drago... Borba je koma, grafika jos gora... Sve u svemu obriso ju nakon cca 30 min ![]() Cak i tekken kojeg ne mogu smislit je daleko bolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Why so serious
|
e dajte bacite neke SS bas da vidim! Jel to ko na PS-u tekken ili drugačije!? Nabavljal sam emulatore i svašta al nikak da mi proradi tekken na PC-u...baš mi fali takva igra, a gamepad fala Bogu imam! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#28 |
Why so serious
|
Na kojem OS-u? Imam 7-icu i nešt zajebava, a i imam emulatore za PS2 te tekken 5 ! Pokrene i sve al nemogu dobit sliku! Izgubio živce i pustio si mira...možda sad opet probam! Nego jel ovaj SF IV isti vrag ko tekken ili kaj? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
Si kad cuo za servise poput youtube-a koji nude milijon filmića iz igara??? Pogledaj pa presudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Why so serious
|
Vauuu, hvala ti, zbilja nisam znal za to.... ![]() Mislil sam iz prve ruke, i recimo sa gamepadom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|