|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Laptop pokojan - je li može 2.5" SATA u 3.5" stolni?
dakle...curi mi krepala druga maticna ploca u tjedan dana...na laptopu...e sad posto joj je vrlo, vrlo, vrlo hitno da dobije neki file s desktopa bivseg je moguce spojiti sata 2.5 umjesto obicnog 3.5 diska na stolni pc? ovako odokativnom metodom mi izgledaju isti utori i za podatke i za napajanje...btw moje napajanje je bluestorm II... e sad bas malo gledam na netu neki kazu da moze bez beda, neki kazu da su im diskovi pokojni zbog toga, a neki kazu da prerezem zutu zicu ![]() e sad mogu li ga samo pluginati na sata konektor napajanja, spojiti na molex onaj nastavak za sata pa na nastavku prerezati zutu zicu [nisam lud da rezem zicu na napajanju] ili moram nabaviti ladicu eksternu |
![]() |
![]() |
#2 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ako je disk u laptopu bio SATA mozes ga bez problema spojiti u desktop kuciste. I ne vidim razlog rezanja zute zice. ![]() Koji je disk u pitanju?
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja jednog drzim bez problema u PC-u, win7 gore.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#4 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
lap 6730s ; toshiba 250gb mk2552gsx dakle obican sata disk 2.5 incni...ima one standardne sata napajanje/podaci utore i jos jedan sa 4 zice [pina] a sto nije zuta zica 7V i zajedno s crvenom koja je 5 tvori 12...pa sam mislio hardverski disableati 7 V tako da mi max napona bude 5... ali ako kazete da bez problema ide onda bi valjda trebalo ici ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
je, evo rijeseno...disk prikopcan bez rezanja ![]() thx ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|