|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Nec Curved angle LCD
Nec releases Curved angle LCD screen at 2880 x 900 Ovo bi moglo biti zanimljivo, stvarno je predobar... ![]() ![]() ![]() ![]() 'The unique NEC CRV43 curved display provides a much wider field of view and greater dynamic range with its double WGXA resolution (32:10 aspect ratio). The user's taskbar is extended natively and setup is made easy to configure with one input. These features make it an ideal solution for simulation, digital imaging and command & control. "The NEC CRV43 curved display provides an excitingly immersive viewing experience for any type of user," said Keith Yanke, Director of Product Marketing for NEC Display Solutions. "Its lightning-fast response time coupled with its seamless curved screen provides enhanced comfort, decreased frustration and increased productivity. The monitor eliminates the bezel and screen gap issues that have complicated users' work environments for years." The NEC CRV43 curved display includes the following features:
guru3d |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Za te pare kupim 2x22" i jos mi ostane 6000 dolara...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
izgleda baš onako... cyberpunkish... hence very good Skorn approves |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jel mi se cini ili su to u biti 2 panela spojena u jedan monitor, odnosno da monitor ima 2 DVI prikljucka?
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#10 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
recimo EIZO S2231W, taman malo preko 5k ![]() nego super fora, ali iskreno ne vidim korist kraj visestruko jeftinijih i iskoristivijih 30" ekrana. Osim mozda za gledanje filmova kino style, al i kod toga ce ostat crnih rubova (2.35:1 omjer). Sve u svemu vrlo skupa igracka i odlican tech demo.
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
taj monitor ima manu....radi neujednačenosti pozadinskog svjetla na tako velikoj površini jasno se vide "bijele fleke" odn. područja jače i manje osvjetljenosti...puno više se kuži nego kod standardnog LCD-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
a gle onda fino uzmes izvadis ih iz kucista i stavis panel do panela i imas crtu od milimetra sto bi prezivio sa 6k dolara u dzepu ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
a cijena nije uopće čudna. ipak je to "novi" koncept. ko i sve takve stvari. pogledajte samo kolko dođe bluray čitač. jel se isplati? ne, al dok pređe u upotrebu cijena će mu višestruko past u kratkom vremenskom roku. isto tako i za ovo. ako koncept zaživi, takvi monitori neće bit tako bolesno skupi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
zanimljiv kocept, ali namjena je vjerujem poslovna prije svega "korisnicima kojima zbog nekog razloga treba vrlo velik zaslon financijski analitičari, NASA-ini stručnjaci i slični" Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 08.06.2009. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
moje mišljenje je da bi se takav monitor više korisitio za gejming nego poslovno. dobro možda ne sad neki uber skupi profesionalni kao ovaj, ali neki sljedeći modeli takvog tipa, ako će ih bit. samo pogledaj ovu sliku alienwareovog gejmerskog monitora. vjerojatno je jako dobar osjećaj igrat na nečem takvom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
može gejming ali 2880 x 900?! Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 08.06.2009. u 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Pauk mrežar
|
Citiraj:
Nešto slično je ovo: http://www.matrox.com/graphics/surroundgaming/en/home/ Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |