Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.06.2009., 00:17   #1
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
Problemi sa Siemens SE555

Zadnjih 2 mjeseca imam konstantno neke probleme sa vezom.

Jednom u 5 dana se isključi internet i nece se vise opce spojit. U postavke routera nemogu uci, restartam router par puta i proradi na 10 sek i opet prestane. I dalje nemogu uci u postavke routera, ali vidim drugi komp u mrezi.
Zgasim ga na neko vrijeme i odspojim sve kablove, vratim natrag i proradi, ali sljedecih par sata je sve dosta usporeno i ima dosta "malih" restartova (brze se vrati nego kad se normalno restarta... uopce ne kuzim o cemu se radi...)

Zvao sam t-com, oni kazu da je sa linijom sve u redu, a s obzirom da nemogu uci niti u postavke routera kad sve zasteka pretpostavljam da to router rikava polako (Imam ga 4god+).

Da kupim novi router ili? Ako moze neka preporuka nekog ne preskupog. Treba mi wireless...
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2009., 14:17   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Koji je FW na tome siemensu tekomov ili origigi od njemaca? Ako je od tekoma na tvom mjestu bi prvo stavio zadnji FW origigi (njemac) http://forum.pcekspert.com/showpost....39&postcount=9 a uz to pogledaj i ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=120875 nema slika u prvom postu od nikkya (nesto se zayebalo izgleda) ali inace imao sam slicnih problema kao ti sa SE555 radi grijanja..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.06.2009., 14:30   #3
vedran031
Premium
Moj komp

vedran031's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
meni se pojavio isti problem prije neki 2-3 tjedna, kaze mi ujo da mi je ruter odradio svoje... al ga je namjestio da se spaja s 10.0mbps umjesto 100.0mbps (sto pise dole u baloncicu kad se kompjuter upali)

vedran031 je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2009., 16:03   #4
ZMAJ
Premium

Datum registracije: Jan 2003
Firmware version: 1.30n (Dec 19 2006 10:38:52)

Sjecam se ja da sam update-ao sa siemensove stranice firmwire. Inače ovo sa zagraijavnjem je i meni prvo palo na pamet jer kad router malo odstoji iskopcan onda proradi.
Ne vjerujem da je u firmwire-u problem jer 3 godine je sve ok i sad pocne kenjat...

Dakle nema mi druge nego stavit ventilator .
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno