|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Odjednom mi samo izađe iz igre
pozz...kad igram neku igru...cod2,cod4,far cry 2..uvijek mi izade iz igre nakon 30 ili manje min igranja...mislio sam da se pregrijava grafa pa sam poveco vent u rivatuneru i stavio jos 2 venta oko nje...ali opet isto...molim pomoc!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Jesi probao par drajvera starijih pa najnovije i naravno poslije normalne deinstalacije očistiti programom Driver cleanerom. Kakvo napajanje imaš 420W??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
da nije spojeno dodatno napajanje do igre nebi ni dosao.ja sam jednom na svojoj to zaboravio spojiti i na monitoru sam vidio dugine boje.tak da ne vjerujem da je to.mozda ima neku napast na kompu.nego jel ti je OS svjez ili je vec dugo instaliran?
![]() |
#6 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Mogao bi instalirat i neku drugu verziju dx-a, tek toliko, moguce da imas neku indijansku verziju instaliranu pa ti to radi probleme... Btw. jesi pokusao izvrtit 3D Mark? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ajmo po redu... Kad se to pocelo pojavljivati? Jesi stavljao prije / poslje drivere ? Koje ? U kakvom su stanju Windowsi? Kakvo je stanje ventilatora na grafi? ( možda je full pun prašine, što nije niš čudnog ) Jesi ju OC-ao? Samo kod nabrojanih igara se to javlja , kod svihi ili ovo nabrojano samo igraš ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
pozz svima...par dana nakon toga..igram ja war i ugasi mi se komp...gledam ja koji k...i nije se htio upalit ..popipam grafu..jtb vruća da jaja mozes ispeci...prrobo sam staviti drugu grafu ali opet isto...znaci kad upalim mi pišti komp...ostavio sam ga 2sata ugasenog i probam ga upaliti i upalio se...i ono ucitava se windows kad najednom plavi ekran pola sec i restarta se komp i tako stalno..ali u safe mode moze uci...nezz sta da radim..probat cu reinsatlirati windowse... da to nije spojeno komp mi se nebi upalio... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.06.2009. u 16:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
http://downloads.guru3d.com/EVGA-Pre...load-2112.html Skini si taj program i podesi kako želiš radi odlično i jednostavniji od spomenutog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|