|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Za korisnike Flashgeta
Već duže vrijeme koristim Flashget 1.9.6.1073 i jako me dobro služi. No nešto se priča i na wikipediji piše da je aktualna stabilna inačica 3.0 a na službenom siteu je aktualna 2.0 ?? :? Neznam tko je tu lud a tko normalan, no koja je zapravo stabilna najažurnija inačica?? Isto tako, može li mi netko reći svoja iskustva, jer sam dosad čitao dosta loše stvari o verziji 2.0. Hvala!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
koristim verziju 1.8.6.1008 stabilno max. nijedamput se nije srusio. vrlo sam zadovoljan programom, imao sam v.2 i nikako na zelenu granu nekih 2 tjedna, pa sam se vratio na 1.8.6.1008.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
FlashGet 1.73 Build 128 ![]() nove vidio, instalirao, isprobao, izbrisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
3.1 je zadnja verzija, to više ne liči na download manager nego na reklamni pano, a čini mi se da su ti isti isto preuzeli još jedan dobar freeware i njega će očigledno uništiti ali da se postavim na trepavice nemogu se sjetiti koji uglavnom na forumu ima verzija 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja koristim neku stariju verziju, ne znam koju, sad sam na laptopu, tu imam samo ubuntu, pa ono ![]() Uglavnom novija verzija mislim da je ona 1.96 sa sajta... Rusila se cesto cim nesto skidam brze od 3-4 megabajta/sek . Ne odma(cim) nego ono nakon 15-20 sekundi, nekako mi je to licilo da se hard malo previse muci, pa sam stavio na stariju verziju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|