|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
mrtvi pikseli
Dali netko im nekakvih iskustva sa mrtvim pikselima ? Kak stoje stvari u RH i koji monitori su eto na dobrom odnosno na lošem glasu po pitanju pixela ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ne možeš to reći koji su na dobrom a koji na lošem glasu, jer to nema veze ! možeš samo reći koji proizvodač ima granicu na kojoj priznaje garanciju npr 10 pokvarenih piksela! Ja na mom imam jedan ali to se uopće ne primjeti jedino ako ti je baš negdje na sredini ali ni onda! Jednostavno se tako malo vidi da sam ga ja našao samo kad sam pažljivo gledao bolje na onom monitor testu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Ja sam imao srecu pa nemam ni jedan mrtvi piksel. Frend mi je pred godinu i pol uzeo apple imac (covjek ima para) s 15" LCD-om i mao je dva i to tocno u sredini ekrana-rekli su mu da tek za 3 i vise mjenjaju. Dakle ovisi kako te potrefi. No kao sta i Darth Revan kaze 1 il 2 se jedva primjete i to ako se zagledas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
AG Neovo za 4 i vise defektivnih (crni, bijeli ili rgb) ili 2 pixela udaljena manje od 5 mm bilo gdje ili 1 u centru ekrana (krug polumjera 3 cm) odmah mijenja za novi monitor. Tako pise na kartici koju dobis s garancijom.
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|